Ezann Gunel111 ben hamile kaldığım günden beri aşırı tatlı delisi oldum her şeyden biraz ekşi hiç yiyemiyorum limonata içtim bir ara mahvetti midemi erik falan mesela hiç canım çekmşyor normalde çok severim erkek benimde.Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı derler bizde :))
Elininanasi Gunel111 bizde tatliyi seven kiz derler canim.yani ilk bastan.ben 6 aylik sayilirim.hep eksi tuzlu turs severim.3 aya kadar eksi sevdim.simdise canim tatliyi cekiyo🙈🙈🙈🙈cok insan erkek derler.ama malasef cinsjnj bilmiyorz biz.bakanlarinda bazilari erkek bazilari kiz diyo😁
Otherozge Gunel111 ben şerbetli tatlı asla sevmem gece gündüz sadece serbetli tatlı aldırdım eşime , sütlü tatlıları saymıyorum bile 😂😂 kızım olacak inşallah 🙏🏻
Cemremin Ben değil tatlıyı sevmek hafif tatlılık gelseydi birseyden ağzima alamazdım ilk 6 aya kadar sonradan tatlı yiyecekler yemeye başladim benimkisinin cinsiyeti erkek😊
Menis21 Cemremin Benimde oğlumda öyle olmuştu ilk aylar tatlı göresi gözüm yoktu son aylarda kavanoz kavanoz yedim Nutellaları 😊😊😊
Elfelf 12+5 haftalığım şimdi bu zamana kadar hiç mide bulantısı yaşamadım 1kere bile. Yarın ikili test zamanım ve cinsiyet öğrenicem. Mide bulantısı hiç olmadığı için herkes erkek diyo. Siz ne diyosunuz hamişler ?
Otherozge Elfelf alakası yok canım banada öyle dediler benimde öyle kusmaya gitcek kadar mide bulantım olmadı, hatta benim bel agrım bile cok oldu yatakktan kalkamıcak kadar cok. Ozaman kesin erkek dediler, kızım olacak inşallah 🙏🏻 Tamamen yapı meselesi ❤️
Menis21 Elfelf Vallah benim kardeşim oğlunda kova kova kustu kızında bir yada iki kere anca ...Bende oğlumda 2 defa kustum şimdi 11+4 üm hafif bulantılarım var ama hiç kusmadim
Mh1989 Gunel111 canim ben surekli tuzlu ve eksi aserdim yerken cok mutluydum kizin olcak dediler ama dun ogrendim erkek olcakmis yani cok belli olmuyor bende cok usume oldu,giden bir guzellik olmadi yani cildim bozulmadi ve nerdeyse hamileligin nerdeyse hicbir belirtisini yasmadim diyebilirim😉
GuelGltkn Gunel111 ben tatli erkek eksi kiz diye biliyorum 😊 ben ilk günden beri hep eksi seyler yerim ama oglum olcak
Pamuk34 Gunel111 bol tatli yedim cok canim cekiyodu kizim oldu erkkete tiksintim full eksi yedim erkek