Seva_Sevaaa Kızlaaar 🤗 hayırlı akşamlar. Düzenli folikasit içiyorum ama heryerim sivilcelendi yuzum kirmizi kirmizi oldu sirtimda hiç böyle olmazdi acaba yan etkisimi? Bu arada gece içiyorum yoksa mide bulantisi halsizlik yapiyo öylen içinde
Menis21 Seva_Sevaaa Folik Asit in hiçbir yan etkisi yoktur hatta kutusunun içinde perspektifi bile yoktur .Sadece doz aşımında bazı reaksiyonlar ortaya çıkabilir. bence sizin yaşadıklarınız hamilelik belirtisi hormonlarınız ile ilgili olabilir.
Periihsnva Seva_Sevaaa bendede oyle oldu ilacdan dolayi oldugunu duwundum ama bence hamilelik doneminde oluyo adet zamanina geldiyindede olusa biliyormus
FSCMK Seva_Sevaaa doktoruna danış yan etki olabilir başka bir şey yazar bir sağlık ocağına git en azından
Seva_Sevaaa FSCMK özel hastaneye gidiyorum dr aradim oda istersen bırak dedi rahatsiz ediyorsa bende bebek olmasini istediyim için birakamiyorum 😔
Seva_Sevaaa Menis21 hamileymisim 😍 bugun oyrendim o kadar agladim ki mutlulukdan allah olmuyan herkese nasip etsin bu duyguyu amin 😍
Seva_Sevaaa Periihsnva evet yüzüm o kadar kötü oldu ki hiç böyle olmazdi resmen ergen gibi oldum 😔 dün gece sinirden ilaci içmedim dedi iki uç gün içmiyeyim geçerse demekki ilaçdan olmuş
Periihsnva Seva_Sevaaa ilaci birakmadim ben ama wimdi azaldigini goruyorum kucuk kucuk kirmizi sivilceler cikmiwti