Seymakayaoglu 30 haftaligiz bizde bir kac sıkıntımiz var idrale cok cikiyorum belim agriyor yatinca kalkarken bacaklarim tutuluyor ooo daha saymim en iyisi insalllah cabuk gecerde sag saglim aliriz bebeklerimizi kucagimiza :))
Cakobel Seymakayaoglu ay gerçekten sağ salim alalım kucağımıza midem yanıyor uyku uyuyamıyorum belim ağrıyor 😁
Sedef-345 Cakobel benim oğluşumda 28+5 haftalık , 1395 gr . 38,5 cm :) mide bulantısı hiç yaşamadım.toplamda 8 kilo aldım . Almaya devam 😝😝
Bsekvnz Bizimde Çınar'mla 28 haftamız bitmek üzere çatı ağrım var birde kasıklarımda tekmeler hissediyorum erken değil mi kızlar yaşayan varmi, belki bebegin ayakları aşağıdadır diyorum ama insan evham yapmadan duramıyor 🤦♀️🙂
Kahraman35 Cakobel 27+3 olduk. Kızımızı bekliyoruz inşallah sağlıkla. En son 25+4 te gittik. 830gr 34 cm di. Kıpır kıpır civcivim 😍😍 sağlıkla gelsinler inşallah
Kahramanlar 33+4 olduk 31 iken 2100 dü Dr boy söylemiyor onu tam saptayamayız ama kemik gelişimi iyi dedi
AyEr Cakobel 28+6 olduk oğlusumla 27 haftalıkken 1 kg 🥰 30 haftalıkken gıdıcem kontrole erken dogum rıskım var hep yatıyorum kasıklarımda agrılarım oluyor ve yırtılmalarım var saglıcakla evlatlarımızı alalım ınsallah 🥰❤️