Semisko Merhabalar bi arkadaşım gebe 21 haftadan sonda yapılan detaylı ultrason ücretli mi onu sormamı istedi. Bulunduğumuz ilçede detaylı yok eğitim araştırmaya gidecekler devletti hastanesine acaba ücretli mi. Bağkur sigortası yok
Snglfth Semisko doktora kontrol için giderse analık hakkı sigortasından faydalana biliyor eğer bi sıkıntı yoksa doktor yönlendiriyor detaylı ultrasona ücretsiz oluyor devlette analık hakkından faydalanınca
Sever Semisko devlet anne sigortası diye hamike kadınlara bi yardımda bulunuyor ondan faydalansın ayrıca devlete gidip randevu alarak perinatolojilerdrn ücretsiz detaylı ultrason yaptırabilir
Ngovercin Sigorta bağkur yoksa ücretlidir hemen hemen özellede aynı fiyata denk geliyor ve 24.haftaya kadar yapılabilir
Snglfth Semisko benımde sigortam yok devlete 21+4 de gittim kontrol için detaylı ultrasonum yapıldı sigorta olmayınca analık hakkından ücretsiz faydalana biliyorsun usltrasyon vs ücretsiz oluyor devlet karşılıyor yani
Gel Semisko 4 boyutlu ultrasyondan bahsediyorsun devlet hastahanesi cogu yerde yok ozele gonderiyorlar yaptırırsan 400 tl buluyor 3 sene once 300 tl vermstm
Sever Gel onu hastaneye gidip danışmaya sorun nette de yazıyor zaten hamilelik dönemin de kadınlara özel devletin karşıladığı bi sigorta
Fidansvnccm Semisko devlete gidiyorum kontrole falan ama doktor 1 aya detayli zamanin geliyo arastirma yada ozelde yaptiricaksin burda yapilmiyor dedi bende arastirmadan aldim randevu ama oda ucretli bazi ozeller de 350 400 e yapildigini okudum buradan 😓
Gel Semisko okmeydani devlet hastahanesi sordum yok dedi her devlet hastahanesinde yokmuş özele git dedi oda 300 tl faturayi gosterdi su anda 400 tl
Yusraaa 4 boyutlu ultrason devlet hastanelerinde yok diye biliyorum sadece özeller yapıuo ben yaptırdım 350 TL’ye
Brcndnz Analık sigortası diye bir şey varmlş hamileler için hamileyken her hastanede sigortalı gibi işlem yapılıyormuş özelde de normal SGK gibi ona başvuru yapın