mervegedik Majun valla ben devlete gidiyodum 41e kadar bekle dedi ama.ben dayanamadım ozele gittim kontrol amaçlı suyu az 3 4 gün idare eder en fazla dedi dedi cuma gunu doktor öyle dedi bugün tekrar geldim suyu sınırda hiç acilman yok suni versek 2 gun sancı cekersin ondada acilman nolur normal yaparsın diyemem çünkü çok zor dedi sezeryana alalım dedi kabul ettim iyiki etmişim doğum sırasında kakasini yaptı eğer devleti dinleyip çarşambaya kadar bekleseydim ikimizde riskte olucaktik
Gzdysr Bence bizimkiler nisan bebekleri olarak gelmemeye anlaşmışlar 😂 40 hafta doldu hala tık yok perşembe kontrolüm var gelsin artık tekrar çatı muayenesi olmak istemiyorummm
avukathanim Benim de 38+4 oldu.Sabah şiddetli bir sancıyla uyandım.Bel ağrısına dönüştü şuan biraz daha iyiyim yalancı sancılar sanırım.Dün sıcak suya oturdum gerçekten etkili bugün de yapmayı düşünüyorum.Bir de göğüse ılık ıslak havlu koymak da oksitosin salgılatıyomuş.Bunu da deneyin.Bebişler gelmiyor madem biz biraz uğraşalım 🥳💋🥰
Mrvzbkc Zerya2019 amin inşallah ben 37 den beri 2 haftadır bekledim yapmadılar devlet son ana sancıya kadar bekliyormuş artık 40 tabyapmazsa isteriz
Duyguboz 39+5 iki günde bir nst çektiriyorum sancı yok 😐 bizim kız da yerinde rahat heralde gelmeye niyeti yok 😅 kilo almıyormuş o yüzden 41 i bekletmiycem dedi doktor haftaya suni sancı ile başlatıcak doğumu 😱 bu arada devlette yapıcam doğumu çatı muayenesi yapmıyorlar sancılar başladığında bakıyorlarmış doktorum öyle söyledi 👍🏻
Tombikis96 40+2 tık yok 😂beyfendinin keyfi yerinde sanirsam..Perşembe kontrol var bende devlete gidiyorum bakalım herseyin hayırlısı
Esmstf 38+4 de gecen hafta sali dogurdum spinal sezeryanla 🤗 bir haftalik olduk bile darisi hayirlisiyla sizlere insallah🙏
Sadesade Majun be de 39,+5 ayniyim gelmeye niyeti yok, ilk hamileligimde 41+4 dogurdum. Umarim bu öyle olmaz, uyku yok, ayakta kalamiyorum. Allah hepimizi sagsalim kurtarsin bebislerimizle🙏
Flora34 Bende de 27 nisan demişti doktorum. Ama hafif sancı dolayısıyla acile gittiğimde alttan muayene oldum ve malesef doğumu tetikledi. Ertesi gün nişanım geldi ve 2 gün sonrada suyum geldi. Malesef suni sancıyla doğurmak zorunda kaldım. 38 haftalık doğdu oğluşum ama çok şükür bi sıkıntımız yokk
Hayta Bende 39+2 p.tesi son günün o zamana kadar sancın falan olmazsa suni yada sezeryan planlariz dedi Dr. Ne sancım var ne baska birşey.Bu ay doğacak olan bebeklerin rahatı hep yerinde herhalde yada hepsi ehli keyf olacak