Merve20 Kızlar nst sonucu bunun gibi olup yakın zamanda Doğum yapan var mı 🙈 iki tane ağrı çıktı. Her ne kadar ebeler bişry söylese de biz kızlar biraz meraklıyız biliyorsunuz varmı aranızda böyle olup yakın zamanda Doğum yapan. https://i.hizliresim.com/LlmJRG.jpgu
Shylaatlhn Merve20 canim gecen hafta benimde boyle cikti 39 haftayim bende doktor normal diyip gonderdi bugun tekrar girdim nst ye 20lerde cikti🤦♀️ o hic belli olmuyo yani benim kizinda gelmeye hic niyeti yok 41e kadar beklicez sonra suni sanci😑
Pekgokcen Merve20 180 cikti bnmde bgn 37 hftaligim yatis verdi ama yatmadim suan fazlalasti sancilarim ... 200 un usti gercek dogum sancisi olarak adlandiriliyor... ben sezeryan olcagim için yat alayim bgn dedi istemedim... 4 5 gundur boyle sancim var
semrakarahan Merve20 canim ben de daha 32+4 haftaligim nstde benimde boyle cikiyotrnstede bi 40 oluyor bi 20 genellikle 40 oluyor ama doktor sanci yok demisti ama bi kac bilen arkadasda yalanci sanci geliyor gidiyor demisti
Merve20 Edebyahu rahim yumuşamış dedi ebe ama ne zaman doğurucam blmyrm yarın sabah doktor görmek istemiş beni gidicem bakalım ne dicek 🤷🏻♀️
Merve20 Shylaatlhn hadi ya benim doktorum en fazla Salı’ya kadar beklerim dedi yani 40+3 e kadar ☹️ Sağlık durumumuz iyi olursa 41 e kadar beklemeli miyim bilmiyorum bir yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan bekliyom de normal olsun istiyorum
hillkaya Benim 3 hafta önce 10 dakikada bir gelen 100e vuran sancılarım bardı hala doğurmadım canım puan daha bugün nst bağlandı hatta sancı falan çıkmadı korkma 😊 o zaman 32. Haftadaydım şuan 35
Shylaatlhn Merve20 bende 41e kadar bekleme taraftariyim ultrasonda hersey yolunda gozukuyo çünkü suyu falan normalmis belki kendi sancim veya suyum gelir diye beklicem insallah kolay normal dogumlar nasip olur hepimize🙏
Selvis Merve20 sancın var canım 60 a kadar vurmuş ama düzenli değil yani doğurmıcan😄 1 aylık taze anneyim ben. Doğum sancısı olduğunda 100 e çıkcak çok sık ard arda çizgiler
fatos2404 Merve20 canım benim en son aynen bu şekilde sadece iki defa yükselmişti 36+6'da 1cm açıklığım olduğunu söylemişti o hafta doktorum, hatta benim 50'lerdeydi 37+6'da doğurdum tam bi hafta sonra darısı başına 🤗🙏