EcemErgen Anneler merhabaa oğluma hastanenin kapısına koyacağım ve ondan sonrada odasında duvara asacağım süs yaptım. Insanın çocuğuna kendi el emeğiyle birşeyler yapması çok güzelmiş 🤰🏻👶🏻 sizce nasıl olmuş? https://hizliresim.com/8aAGZA
Mrv93 Ellerine sağlık harika görünüyor💙 Bende kasnaktan yapmak istiyorum aklımda tasarladımda gitmek zor geliyor vallaha 😅😅
EcemErgen Mrv93 sağol cnm❤ ya bende biraz degisik olsun istedim hasır gibi bu tablo cok hosuma gitti yaptm gitti valla😂ins yaparsn sende
Mrv93 EcemErgen gerçekten çok beğendim ellerine sağlıkk😍😍 İnşallah bakalım son dönemler malum bel sırt ağrısı baya yoruyor bir gayret yapıcam inşallah🤩🤩
Feridehazar EcemErgen çok güzel olmuşş ne kadara mâl oldu acaba bende çok severim el emeği olsun hatta alt kısmına püsküller koyuyolar ya onlardan da koyabilirsiniz değişik havası olur 🤗
EcemErgen Feridehazar ya kizim olsaydi ciceklerle o dedgn seylerle suslicektim ama erkek oldugu icin boyle sade birakmak istedim :) kizim olursa yaparm onuda.❤ 70 tlye maal oldu.