Ankara-06 Bugün 17+2 olduk göğüslerim 85ken 95 e çıktı hem sırt hemde göğüslerden dolayı çamaşırlarımı değiştirdim fakat bugün dolgunluk gitti eskisi gibi oldu yaşayan varmı neden olabilir
Srfn11 Ankara-06 Evet cnmm bnde ilk hamile oldgmu gogus acilarindan ogrenmistim snra surekli bir gerginlik ve sislkinlik oldu goguslerimde snrada sindiler😀
Ankara-06 Yasemincifci çok teşekkür ederim insan ister istemez korkuyor neden olduğunu anlamadım geri küçülür gibi olmaya başladı
Yasemincifci Ankara-06 benimkilerde ilk başta oatlayacak bomba gibiydi şimdi sönmüş bir balon misali 😂
Ankara-06 hunilimom sırttaki genişleme dikkatimi çekmedi ama dahada büyüyor diye bir sürü çamaşır almak zorunda kaldım
hunilimom Ankara-06 emzirme zamanı büyüyormuş süt dolduğu için canım iyi almışsın ben hiç almadım bir tane zamanında büyük almıştım onu kullanıyorum hep evde zaten takmıyorum
Benimisteo Ankara-06 Iki hamileligimde ayni sey oldu. Ilk basta bi buyudu sonra indi. Tam indi diyemem ama ilk bastakj gibi degil. Sebebini bilmiyorum
RabiaMm Ankara-06 canım 17+5 im bugünlerde benimkilerin de dolgunluğu gitti ama büyüklüğü duruyor da sert değil
yummyaras Ankara-06 en baslarda birden şişip indi benim de, a cup tan c takar olmuştum düzeldi ama normal