CerenSelvi rica canim kac yatak oldugunu bilmiyorum ama son gidisimde nst de odada 3 cihaz olmasina ragmen o kadar cok sira bekledim ki doktorda oyle deyince bu durum kismete birakilacak birsey degil en kotusunu dusunuyorum bilmedigin bir hast sevk etti girisini bile bilmiyorsun ne kadar gerilir insan . Etlik zubeydeden yeni ayrilan ebe tanidigim var ekibi cok iyi odasi problem degil diyorsan dedi . 4 ozel hastaneye gittim simdiye kadar nerede yeni mezun col coluk hepsini toplamislar . Bende saglikciyim ozel bir laboratuvarda calisiyorum . Ozeldeki durumu biliyorum benim calistigim turkiyedeki en iyi laboratuvarlardan ama inanilmaz egitimlerden geciyoruz (duzen laboratuvari) laboratuvar riskli oldugu icin ama ozel hastanelerin bir cogunda arkadaslarim var durum cokta iyi degil . Devlet hastanesi tecrube acisindan daha iyi . Hatta dogum hastaneleri herhangi bir durumda o kadar cok doktor var ki el altinda ama ozelde hadi 5 olsun ya da 7 yada 10 olsun . Turgut ozal binasindaki nst deki bayan olsun kan alimindaki bayan olsun ne kadar tecrubeliler gormussundur hatta ultrasondaki hoca . Bir saglikci olacak tecrubenin onemini ifade edemem ama inanin cok kiymetli . Ozeldeki doktor belki cok iyidir tecrubelidir falan ama doktorla bitmiyor malesef dogum ekibi , yenidogan ekibi bunlar cok onemli .