Tutor Sakine07 merhaba ben early predictor aldım adet tarihimden 6 gün önce ve pozitif çıktı beş gün kala kan verdim beta hcg 50 idi
AlyaSu Sakine07 adete 4 gün varken yaptırdım 59.75ti değerim 😊 ama sonrasında bir daha kan istemedi direk 3 haftaya gün attı ve şu an 34+5 haftalık olduk rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏😊
PrensesimDoga Sakine07 ben daha adetime 2 gün vardı yaptırdım. Daha sonra beta seviyesini yüksek görünce bir daha yaptırdım bir hafta sonra artması gereken bir değer olduğu için artmasını beklemiştim.
Betulackln Ben adetim 3 gun gecikti test yaptim kendim iki gun sonrada saglik ocağına gidip kan verdim
Elif22 Ben adet tarihimden 3 gn önce verdim kanda ckmisti ama ultrsnda kese gzkmüyo demisti doktorum kanda kesin cikiyo yani
Sakine07 Betulackln Sancım var arada gaz var karnım açken miğdem bulanıyor miğdem kaZınıyor çok acıkınca
Elif22 Sakine07 ultrosnda adet tarihi gecmeden cikmadi benim ama kan vermeye gidebilirsin kanda cikiyo adetten önce
kyr9324 Sakine07 adetimden 4-5 gün önce önce idrar testinde çook silik çizgi gördüm ertesi gün kan verdim beta 13 çıkmıştı 🌸
Tutor Sakine07 evet adetinize altı gün kalaya kadar doğru sonuç veriyor yalnız kullandığım marka predictor early idi en güvenilir olanı
Pinkbabe Reglime 2 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı akşam acilde kan testi yaptırdım canım 😊