Bkr Arkadaşlar folik asit ve vitamin haricinde herhangi birşey verdimi doktorunuz ben kendimi cok yorgun hissediyorum
BURJUVA Bkr merhaba bu aylarda çok normal halsizlik vs kullanmanız gereken baska ilaç yok ilerleyen zamanlarda yazarlar muhakkak 20.haftadan sonra da inanılmaz bir enerji geliyor insana 😂 az daha sabır ❤
mf_ozturk Bkr ben de kan hapı kullanıyorum ama dedigin gibi halsizlik baya var bide üzerine baş dönmesi Yapcak bişey yok sabredicez geçene kdr canım
Ozge3747 Bkr Decavit, kan sulandırıcı iğne ve progestan 200 mg fitil olarak kullanıyorum canım. Sadece folik asiti kesiti doktorum decavitin içinde varmış zaten biraz
Kubra9595 Bkr 13+4 düm canim bugün doktor folik asidi biraktirdi multi vitamin verdi icinde zaten hepsi bulunuyor doguma kadar kullan dedi. Biz ne kadarda hap atsak halsizlik gecmicek bebekler inanilmaz sömürüyor bizi bide hicbir is yapasim gelmiyor mecburlukdan yapiyorum 😂
Nom Bkr d vitamini ve imom kullanıyordum canım . Son aylar bacaklarıma kramp çok girmişti magnezyum kullanmaya başlamıştım
Feyznri Bkr amin hepimizinkini. Rabbim kimsenin kucağını bol bırakmasın . Çok tedirgin oluyorum bir kasığım ağrısa ilk ya ondan sanırım . 😔
Busraa32 Maltofer fol progestan 200 omega 3 balık yağlı hap vitamin kullanıyorum bide tiroit guatr için
Miskokulum Bende 11haftaya giricem az kaldı .decavt ve progestan 200ml fitil kullanıyorum acayip bulantılarım var en başından beri acaba progestan mı yapıyor bu bulantıyı
Feyznri Hımm . Ben de ilaç tedavisi gördüm ama ondan önce hamile kalmışım . Sağlıcakla al kucağına İnşAllah