Cansuser Kızlar herkese selam🙋🏻 32 haftalığım ve benim gibi ağrılar yaşayan varsa lütfenn söylesin 😢😢 Sağ,sol kalçam , çatı ağrım(pelvik) birde sol kasığım yatakta yatarken sağdan sola resmen acı çekerek eşimin yardımıyla dönüyorum , yürürken de penguen gibi yürütüyor doktoruma elbet söyledim rahatsızlıklarımı ama aranızda bu ağrıları yaşayan varmı bilmek istiyorum ve aldığım kilo da 14 kg.
Bulut74 Cansuser 🙋♀️Aynı durumdayım doktorum ilaç verdi 32 haftalıkken şimdi daha iyiyim. Yarın 34 olucam arada alt tarafta batmalar oluyor yine. İlk hamileliğimde bunların hiç birini yaşamadım ama 🤷♀️ Bi de kilonun da etkisi olduğunu düşünüyorum artı 16 kilom falan var 🤦♀️
tazeanne61 Cansuser kalça ağrısı dışında hepsi bende de var ördek gibi yürüyorum hastaneye gitmek istemiyorum düzgün yürüyemiyorum diye mecbur gidiyorum 😕 12 kilo aldım 37. Hafta
Cansuser Bulut74 Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım allah kolaylık versin herkese 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Teşekkür ederim ❤️
Buklem Maalesef bende aynı durumdayım, sağ bikini bölgesi dediğimiz kısımda çok ağrım var merdiven inemiyorum. Bugün üstüne bel ağrısı başladı hatta tüm kemiklerim ağrıyor diyebilirim. İnşallah erken doğum filan olmaz.
Bulut74 Buklem nilcada diye bi ilaç sanırım tam adını hatırlamıyorum. Doğum tarihi doktora göre 3 Haziran falan ama, ben 25 Mayıs’tan sonra bekliyorum ikinci benim 🤗 senin ne zaman dedi Doğum tarihi 😌
Cansuser Buklem Ewet arkadaşım 20 Haziran erkek bebek sende böylesin demek çok kötü ağrılar anlatamam 🤦🏻♀️ Kısaca bel altı komple bitik 😭😭😭😢😢😢
Buklem Bulut74 benim de 2. Gebeliğim ve 1 Haziran dedi bana da ve sezeryan olacağı için ben 25-30 mayıs arası olur diye düşünüyorum
Buklem Cansuser bende magnezyum, balık yağı, b12, Demir, D vitamin ve şimdi de idrar yolu enfeksiyonu için bitkisel bir ilaç kullanıyorum
Nalanktl Cansuser ben varım. Heryerim en çok da vajina üst kemikleri bacak eklemlerim ve sırtım ağrıyor 😩
Buklem Bulut74 sezeryan canım ilk Doğumda sezeryandi. 4 haftamız kaldı rabbim sağlıkla ve kolay bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin