Tunti liya Canım görümcemde park yatak olduğu için biz beşik aldık. Daha doğrusu annemin ilk torunu olduğu için ne görse alma modunda 😃 Beşik 2-3 aydan sonra çok kullanılmıyor diyorlar. Park yatak ise katlanabilir vs olması sebebiyle tatilde bile istediğin yere götürüp kurabiliyormuşsun.
Aysem050 Ben kızımda park yatak aldım çok memnun kaldım şimdi oğlum içinde park yatak alacam ilk 6 ay üst kademede yatıyor 6 aydan sonra alt kademede
liya Tunti annemde öyle şimdi meraktan hevesten önüne geleni almak için can atıyor en iyisi park yatak yerim ben onların yataklarını💌😍
Kizimolsun Evet park yatak katlaniyo bir canta oluyo her yere goturursun hem hafif evde de degisiklik yaptiginda kolay tasiniyo yani bence daha kullanisli ve diger besiklere gore daha genis benim oglum okula gidene kadar yatar valla 😂
Elifece Bu konuda bende çok kararsızım . Oda yaptırdık ama kim görse kullanılmayacak bu yatak diyor . Bir tane de ilk aylarda yanımızda yatırmak için taşınabilir yatak aldık . Bakalım Doğunca kendı hangisini tercih edecek🙂
liya Elifece bnm ev minik 80metre kare odası olmucak malesef 2 sinide alsak olmaz en iyisi oark yatak artık 🙂 sağlıkla kalın bebişinle👶🏼😍
Kizimolsun Elifece yaninda yatmak icin aldigin yatakta sabirim ki oyuna akli yettigi zaman salincak gibi kullanir buyuk besiginde de yatar 😂 Benim oglum oyle cunku ben uyutmak icin yatiriyorum o ayaga kalkip sallaniyo 😂😂
Ftmkya Oğlumda parl yatak kullandım iki kat oluyo ilk zamanlar üstte büyüyünce de altta yattı iki yasındaydı odasına gecirdim o zamana kadar yattı katladım koydum şimdi cıkarıp kullanıcam yine
Burcu Ben parkyatak aldım e-bebekten. Onu kullanacağım. Bı kac kişiye sordum bende genelde prkyatk dıyen fazlalıktı. Benımde isteğim o yöndeydı. Şuanlık bır odası olmayacak cnku. Olunca bakıcaz artık ☺
Dreamsmomm Benimde ikilemde kaldığım bir konuydu ama çözüm buldum , ahşap beşik yataklar var. Ben hem anne yanı çünkü ilk 2 yıl Yanımda olsun istiyorum, hem park yatak hem de 2 kademeli istiyordum. Araştırdım bu tarz yataklar var . Ondan almayı düşünüyorum. Size de fikir olsun 😉🤗
crescent_ Dreamsmomm herhangi bir marka tavsiyeniz var mı bu yatakla ilgili? Ben de bu çeşit istiyorum çünkü 🙂