Zkk23 Arkadaşlar memorial Kayseri’de kontrole giden yada Doğum yapan arkadaşlar var mı yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim 💞
Gulperr Zkk23 merhaba bende memoriale gidiyorum nilgun hanima cok memnunum 36+2 yim bende az kaldi doguma. Sizler kac haftaliksiniz
Lothbrok Ben özgüç beye gidiyorum çoooook memnunum bir arkadaşım da erkek doktor tercih etmediği için ülkü hanıma gidiyor o da memnun, hastane de çok temiz güzel bir hastane
Asmuas Lothbrok özgüç bey çok merhametli vicdanlı çok insancıl bir doktor ben şehir dışında yaşıyorum kayseride olsam bende ona giderdim doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı
Mbfiliz Gulperr bende Nilgün hanima gidiyorum yeni basladim ama memnun kaldim bende 34. Haftadayim nts ye kaçinci haftada giriliyor
Gulperr Mbfiliz 36.inci haftadayim ayin 11inde ntsye de sancim olup olmadigna bakacak nilgun hanim. Normalde alttan muayinede ediyormus fakat ben sezsryan olacagim icin seni alttan muayine etmeme gerek yok dedi. Doktorumu seviyorum cok memnun kaldik.
Gulperr Mbfiliz normal dogumdan asiri bir korkum var o yuzden ayrica hamileyken hemoroidten ameliyat oldum normal dogumda tekrarlamasi olasi buyuk. O yuzden spinal sezeryan olacam ben.