semrakarahan Guzel_ailem imom dedigm bi oda balik yagi canim erken dogum riskim var ekstra vitamin olsun diemi bilmiyorm bnde zaten 1 haftadir falan kullaniyorm ama oncedende gebeligin basindan belli kullanan varmis
semrakarahan Guzel_ailem kullanin decavitin bi zarari olmazki vitamin sonucta ve cogu hamile kullaniyor zqten
Zmrtbdk Meloossss makat değil vajinadan fitil olarak kullanılıyor ya da ağızdan.Ama ağızdan alınınca çok yan etki yapıyor.Bulantı,baş dönmesi vs... Vajinaya konduğunda biraz beyaz kalıntılar geliyor arada ama idare edin onu bence ve vajinadan alın derim.
Minik_Hanim Meloossss kesinlikle fitil !! 10 gün ağızdan aldım hayatımı kararttı bunalıma soktu beni mahvoldum :((
Minik_Hanim Meloossss vallahi öyle.. araba kullanamadım sarhoş gibiydim bir de üstüne çalışıyorum ama ne mümkün.. fitil olarak candır..
Pnr347 Bir doktorum ağızdan dedi diğer doktorum vajinal demişti Ben ilk doktorumun söylediğini dikkate alarak ağızdan kullandım Yan etki olarak çok uyku yapabildiğini söylemişti bu arada ve nitekim de öyle oldu günde vakit bulduğum an hemen uyumak istiyodum ve bazen istemsiz de uyuyakaldigim olmuştur 😂😂 Benim hayatımı o kadar mahvedecek derecede etki olmadı bulantı normal hamilelik bulantılarımdı ama çok çok acayip uyku yapmıştı yani olduğun yerde uyuyakalabirsin Doktorun herhangi birşey söylemediyse eczacı ne önerirse ve kafana da yatarsa o şekilde kullan derim 😊
Minik_Hanim Meloossss bünyeden bünyeye değişir diye düşünüyorum.. burda decavit ve demir haplarinin da yan etkisi olan insanlar var ama bana da onlar hiç dokunmadı..
Pnr347 Meloossss Allah korusun Allah yardımcın olsun yüzünü bol bol yıka (tabi ben yıkasam da yine uyuyakalıyodum😂😂😂)