dorukayra [bilinmeyen] çamaşırını sürekli degstr bide ütüleyip giy cnm rahatlatır o çok d herşey kullanma hassas bi bölge kendi kendine yeniler kendini cnm kasimamaya çalış zor bi durum geçmiş olsun
Elanur47 [bilinmeyen] daima ayaklarını bacaklarını sıcak tut doktor bana travazol diye bi krem verdi sıcak su torbasını su çok kaynamayacak şekilde ısıtıyorum sonra ayaklarıma koyup kremimi sürüyorum daha iyi oluyorum
Pcdshn [bilinmeyen] tuvalette temizlik yaptığın suya çok az sirke kat, idrar yolu enfeksiyonu olduğum zaman işe yaratmıştı 🤞 ayaktaki mantarı da yok eder sirke duymuşsunuzdur belki..
Deletedmom_26 [bilinmeyen] soğuk sıkım hindistan cevizinin mantar üzerinde etkileride oldukça yazılır sana tavsiyesim çatlaklar içinde kullanıyorum hem vucudu nemlendirmek için işe yarıyor hemde kaşıntıma iyi geldi gece yatmadan uyguluyorum bi dene istersen bişey kaybetmezsin en azından sende işe yaramasa da vucudun yumuşamış olur geçmiş olsun
Snglbrs Sarımsağı soy yıka içinden iğneyle ip geçir fitil gibi vajinaya yerleştir hem akıntın hem kaşıntın iki günde yok olur
Elifece [bilinmeyen] bende de 1 hafta çok şiddetli kaşınma oldu , beyaz şeylerde vardı , doktorum gynomax xl fitil ve travocort krem yazdı gece kullandım sabah uyandığımda geçmişti
Gzd [bilinmeyen] sebamedin genital bölge temizleyicisini aldım ben, benimkini geçirdi sanada yararı olur umarım
Aysegull00 Bu sorun bende de vardı ve baya sorup soruşturdum en doğal yöntem kuru patlıcanı kaynat suyunu sür oraya her tuvalete girdiğinde ılık olsun mümkünse ayaklarını da sıcak tut ben çok faydasını gördüm umarım sizinde işinize yarar