EbruKrhn 37+1 haftalığım dün akşamdan beri çok sert midemin orda toplanıyor birde hareket edince çok canım yanıyo okşuyorum ama fayda etmiyo yarın da kontrolüm var doktora gidicm ama telaşlandm
Nata97 34+4um sertleşdiği kasıldığı sıra çok fena bel ve kasık (adet) agrisi yaşiyorum. Ama gün içerisinde göğüsümün alt tarafndan kaburgalarıma giryor aşırı rahatsız edici. Bide hissizleşiyor göğüsümle gobeymin arasi sizde oluyormu?
EbruKrhn Nata97 hissizlik yok da dediğiniz gibi kaburgalarıma batıyor az önce bile göğsümün altından ayağıydı heralde bi uzattı çıkacak sanki nefes alamıyosun
EbruKrhn Didem27 ewt sabahtan beri öyle canım çok yanıyo yoksa hep toplanırdı alışığım ama bu kadar acıtmazdı
EbruKrhn TatlisBirAnne ay iyi olsun da sinirli olsun bişy mi oluyor diye insan korkuyo heralde büyüdü artık çıkmak istiyo😘
Nata97 EbruKrhn bide yolda falan karnmdan farkediliyor haraketi ytanıyorum 😂 üzerimdeki giysini dahi hrkaet ettiriyor
Didem27 Nata97 ay valla ayni bende saklamaya calisiyorum bi durmuyo seninki kizmi erkekmi canim benimki erkek yaramaz kerata😂💛