Neslihant Reyap kendisi yapmiyor. Detayli ultrasonu sanırım nereye yönlendiriyor ne kdar ücret hic yaptiran oldumu hamisler
TatlisBirAnne Neslihant Benim kendi doktorum Nereida hanım. Beni Altan Cebeci’ye yönlendirdi. Çok iyi bir doktor ve cihazı da çok iyi. Bugün aşı için sağlık ocağına gittiğimde ultrason fotoğraflarını görünce de ne kadar iyi çekmiş falan dedi o bile övdü 😊😊
aslierbrg Neslihant Diler hanım bana bi kaç yer önerdi medihaus tıp merkezide vardı içinde orda yaptırdım ben memnunda kaldım 👌🏼 365 tl ödedik.
Neslihant aslierbrg hmm bnmki memhmet bey akbati avm var mis.orda bi doktor önerdi ama giden vardı merak ediyorum
TatlisBirAnne Neslihant İstediğiniz yerde yaptırırsınız herhalde. Bizim doktor esenyurttaydı. 550 tl ücreti
Seymanut Altan Cebeci’ye yönlendirdi Mehmet Ali çik. Çok memnun kaldım. Hatta 1 ay önce erken doğum yaptım. Altan hoca bizzat çok yardımcı oldu. 500 tl ödeme yaptık bizde
TatlisBirAnne Neslihant Evet. Bize sordu biz iyi olsun da fiyatı önemli değil dedik o zaman Altan beyi öneririm dedi ben de zaten ona alacaktım randevu. Doktorumun da önermesiyle iyice emin oldum