uygaranne Kızlar merhaba 34+3 olduk fakat baya akıntım arttı bgun sarı yeşilimsi oldu..iç çamaşırımda afedersiniz kireç gibi oluyor herhangi kaşıntı yanmada yok.dün kültür idrarda yaptırdım sıkıntı yok bu ne olabilir ?
Dezehs uygaranne saglik ocaginda yapiliuormu o ya doguma yakin oluyor cnm ama.yesilimsi ise kotu diye duydum
2kizannesi- uygaranne Yeşil akıntıysa doktora git, okumuştum yeşil olursa bebek kakasını yapmış oluyor yazıyordu
Bilgeferhat uygaranne yeşilse akıntı enfeksiyon vardır canım benimde yeşil sarı oluyor sürekli fitim verdi doktorum geçmedi antibiyotik verdi mantar enfeksiyonu olunca yeşil sarı oluyor doktoruna git ona göre ilaç versin
uygaranne Dezehs İnan bende korktum kontrolüm dündü ama gayet sağlıklı bebeğim. Bgun boyle bişey görünce korktum nişan mı acaba dedim
uygaranne 2kizannesi- bunu ilk kez duydum kakamı yapıyormuş 😓 ya muayenem dündü görünen bişey yoktu şimdi ne yapmam lazım acaba ne gibi bi test bilemedim🤷♀️
2kizannesi- uygaranne Evet bebekler belli zamandan sonra kakalarını yiyormuş, yani telaşlandırmış gibi olmiyim ama bilgi amaçlı söylüyorum. Mesela çok sıcak suyla banyo yapınca yapabiliyomuş kakasını, doktorunu ara bi sor özel hastaneye gidiyorsan
Aysegolcuk uygaranne çıkar bence canım kaç defa idrar testi yaptırdım bişey çıkmadı ama halen akıntım devam eder bazende idrar yaparken kasiklarim Ağrıyor
Bilgeferhat uygaranne idrar tahlilinde ama sağlık ocağındakinde çıkmadı doktoruma Yeşil akıntım olduğunu söyleyince idrar tahlili istedi mantar enfeksiyonu gözüküyor dedi
Bilgeferhat 2kizannesi- bebekler 40. Haftayı doldurduktan sonra artık Doğuma hazır olup ama Doğum olmadığı zaman kakalarını yiyormuş bu haftalarda böyle birşey olması mümkün değil çünkü bebekler 40. Haftaya kadar sadece İdrar yapıyor oda zaten amniyon sıvısı oluyor
Seymakayaoglu Kızlar bende 30 haftalik hamileyim 1 aydir akintim cok 2 defa doktora gittim idrar tahlilinde enfeksiyon cikti ayriyeten kaşintim oluyor benimki de sari ve yesilimsi iltihap oldugundan yesil oluyormus kakasini yedigini duymadim hic bebeklerin eger günü gecerse kakasini yedigini duydum bu arada fitil verdi doktor bide antibiyotik ama kaşinti cok kötü ya allahim beddua yemis gibiyim ne illet bisey :(((((
Bilgeferhat Seymakayaoglu kaşıntı için hafta da iki üç kez sirkeli su yap canım ve çok dayanılmaz yani beni unutmadığı kaşımaktan tahriş olcak derecede kaşıntım oluyor bazen o zamanda yoğurt sürüp 15 dakika bekleyip yıkıyorum çok fazla temizlemekte vajinadaki yararlı bakterileri öldürüyormuş bu da enfeksiyonun geçmesinden çok artmasına sebep oluyormuş ben 33 haftalık hamileyim daha hamile kalmadan bu enfeksiyon başlamıştı hala da bununla uğraştığım için en iyi çözüm kaşıntıya bunları buldum 😊
Annee02 uygaranne bende de var canım yanma kaşıntı yok ama yeşil açık sarı akıntı var ve ilaçlarım yeni bitti geçmeyince geçmiyor sanki😓
2kizannesi- Sibelclskn3 Olan yaşanan bir durum ne zaman saçma oldu ki ? Doktorların doğum hikayelerini okurken bile kakasını yapmış falan diye yazıyorlar mesela