Sidelya 21 haftalık ikizlerime hamileyim. Bugün perinatolağa gittim Bebeklerimden biri kız diğerine baktı baya ama anlayamadığını bi çıkıntı olduğunu söyledi. Bu penis de olabilirmiş klitorisi büyük bi kız bebek de. Haftaya tekrar kontrole çağırdı. Klitorisi büyükse başka tetkikler istenecekmiş. Tedirgin oldum doğal olarak. Böyle bi şey duyan yaşayan var mı acaba?
Tgbatem Sidelya kıZ la erkek o şekilde karışabiliyormuş ama sorun mu onu bilmiyorum açıkçası bize de ilk kız dediler şeklen ayırt etmek kolay değilmiş
Aspenya44 Sidelya canım benim görümcemin bebeğinede aynı şekil erkek demişlerdi aonra aynı poblem ile kız demiş doktor.. O bir aya fln düzeldi sıkıntı yapma düzeliyormuşş
ikizkelebeklerim06 Sidelya merhabalar aynı durumu ben de yaşadım iki bekliyorum ikiSi de kız ama birinde çıkıntı var dendi bebekleriniz ne durumda acaba??
Sidelya Tgbatem haftaya belli olur inşallah bakalım bizimkine ne diyecekler sağlıklı olsun tek dileğim o başka tetkikler gerekir falan diyince canım sıkıldı biraz 🤷🏽♀️
Lina3 Korkma canim benim ill erkek dediler sonra iste buyukmus seyi dediler ayirt etmek zor oluyor tabi 27 haftamda tam ogrendik kizmis biraz buyuk ve sis duruyormus saglik acisindan bir sikintisi olmuyor sadece cinsiyette yanilma oluyor korma yani 😍 allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Sidelya İnternete baş ağrısı desek kanser çıkıyoruz biraz bakıyım dedim nedir ne değildir bu durum diye başıma ağrılar girdi 😅 çok teşekkür ederim içim rahatladı 😌
Sidelya Aspenya44 ayy çok teşekkür ederim öyle rahatlattın ki içimi başka tetkik diyince korktum ben de çok sağol 🥰