Blt06elf Esrasu bende aynı durumdayım erken gebelik negatif ve adetime 6 gün var yinede umudu yitirmemek gerekiyor.
Fatma9438 Blt06elf içimden bir ses var hamilesin diyor ama negatif görünce ve regl sancısı olunca umudum kalmıyor 😔
Esrasu Blt06elf sizinle aynı gün adet olacağız öyleyse. Ben umudumu yitirdim bu aydan ama inşallah bir dahaki ayı değerlendirebiliriz ☹️
[silindi] Berrnaa ben düzenli olarak ovülasyon testi yapıyordum adete 2 gün kala silikleştiği için bıraktım . Sonra adet günü meraktan yeniden yapmak istedim . Kopkoyu çıktı . Dayanamayıp kandan baktım hamileymişim 🥰
[silindi] Berrnaa o ay ki yumurtlamayı yakaladıktan sonra silikleşmeye başladı . Bende ne zaman tamamen gidecek diye merak edip adetten 2 gün önceye kadar hergün yapmaya devem ettim . Resimlerde vardı Aslında ama sildim hepsini .
[silindi] Berrnaa evet canım silikti. Adet günü kopkoyu olmuştu . Kan dan baktığımda da 74 çıktı .betahcg
Berrnaa [silindi] benm 5-6 gün var adeti me Böyle çıktı şimdi yaptım https://i.hizliresim.com/165gab.jpg
[silindi] Berrnaa canım inşallah vardır birşeyler ❤️ Benim de senin gibiydi . İnşallah sende o koyu ikinci çizgiyi görürsün
Esrasu Berrnaa inşallah hamilesinizdir, dualarım sizinle 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Berrnaa [silindi] Canım ya inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sakin kalmaya çalışıyorum ama merk ediyorum🙄 En son ilişkiden sonra bugünle birlikte 7 gün oldu.
Berrnaa [silindi] canımbak bu şekilde bütün ovulasyon testlerim https://i.hizliresim.com/BaYyRD.png Bazı günler 2 kez yaptım tarihlere bakınca anlarsın
[silindi] Berrnaa canım sanki hafiften koyu oluyor yine . Bende yaparken öyle görüyordum . Yanlış bakıyorum herhalde diyordum hatta . Bende 18-19 Mart’ta çift çizgiyi görmüştüm . 1 Nisan tahmini adet günüm dü . O gün denediğimde kop koyu olmuştu .
Esrasu Fatma9438 erken gebelik testinde benimde öyle silik dahi çıkmadı. Moralim bozuldu ama adet günümü beklemiyorum ben artık bir dahaki ovulasyona diyorum
Fatma9438 Esrasu Son kez kalan ovulasyon testlerini değerlendireceğim , sonra da uğraşmayacagım çok aşırı moralim bozuk ya