Omergulsen Alinam Olabilir aslında yapıyolarmış ama onların üç defa kan alma yetkileri yokmuş tam olmuyormuş o yüzden yapmıyolarmış artık bide bayılıyosunuz fenalaşyosnz müdahale odamız yok dedi yani hemşire öyle dedi bilemiyorumki canm 😊
d190516 Omergulsen ne alaka ya ne kadar saçma ben yaptırdım geçen hafta ne midem bulandı ne bayılma hissi geldi bildiğin şekerli su alt tarafı 🤦♀️
d190516 Omergulsen gel bizim sağlık ocağında yapıyolar😂 açlık bakmadılar 50 gram yükleme yapıp bi saat sonra baktılar temiz çıktı çok şükür 🙏🏻
gdaslik Omergulsen aynen içeceğe ödedim test için hatta doktorum tam kan ve idrar testi de istedi onlara da ekstra para almadılar sadece muayene ücreti ödedik bir girişte bi de kantinden içecek parası ödedik. Şaşırdım dedim ücret ödemicez mi vezneye yok içeceğini al iç dedi
Seda54 Omergulsen banada bir defa öyle yanlış bilgi vermişti doktorum canım kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacaktım doktorum sağlık ocağında vururlar demişti meğerse vurmuyorlarmış benimde başıma geldi yani 😁😁🤦♀️
elfemrhbbs Omergulsen ne alakası var ben bugün gittim sağlık ocağında yaptırdım. Açlık kan aldı sonra o glükozu içtim bi saat sonra tekrar kan aldı. İlk defa duyuyorum sağlık ocağı yapmıyo diye 🤔
Slinn Omergulsen bana da sağlık ocağı yapmıyo dedi istersen devlete git dedi 😄orda da beklemek istemedim burda iki saatte hallettim işimi
gdaslik Omergulsen hastanelerin prosedürleri farklı oluyor ya ondan sanırım. Ama benim doktorum da çok özel ilgili ben hastanemi değiştirdim doktor için o yüzden bana bi tık daha özel davranıyor 😊