Lidya 123w123w Eyşan çok güzel ama o dizideki eyşan dan dolayı duvar yazılarında o...u eyşan diye geçiyor yarın bigün dalga geçilsin istemem o yüzden yaklaşamıyorum
Duygukahraman Benim oğlumun adı ezel olacak hayırlısıyla kız olanlarada hep eyşan koyun derim😄😄 eyşan kulağa güzel geliyor
__Yusufberaninannesi__ Ikisi de çok güzel ama herkese tavsiyem önüne telkine gelecek Ayşe elif Meryem zeynep fatma gibi bi isim koyup bu beğendiğiniz ismi ona eklemeniz. Kiyameet günü herkes isimleri ile çağrılacak bu yüzden isim çocuğun anne babası üzerindeki hakkıdır unutmayalım 😊💓👼
Lidya __Yusufberaninannesi__ ben elif, zeynep,ömer gibi isimleri çok beğeniyorum ama bizede koymayın çocuğa o ağırlığı yüklemeyin diyorlar ve olaki büyüdüklerinde okulda yada sokakta biri küfür ederse falan onun günahını napçez 🤔
__Yusufberaninannesi__ Lidya Bu mantıktan hareket edersek, peygamber sahabe ısimleri unutulup gider kimse koymaz. Bu doğru bir yaklaşım değil tabiki. Peygamber efendimiz 'in (sav) çocuğa isim koymak ile alakali hadislerini google yardımı ile okuyabilirsiniz 😊😊
humaninannesi61 Nevayı bilmiyorum ama Meva ismi cennet ismi. Oruç tutanların girecekleri cennet olarak geçiyor. Hoşuma gidiyor😌❣
SedaTopgl 123w123w ozaman eyşan diyorum ben ama çok geveze oluyolar deyim sana bizimki bize illallah ettiriyo 🤣