Mervezngn Semradmrky yok Doğuma demiyorum yani sancı Çekerken kimse olmuyomu yanında bu süre uzun olabiliyor benim arkadaş odada tekmiş kimseyi almamışlar telefonu almışlar bi tv varmış
Semradmrky Mervezngn hayır ya bende öyle değildi ben o sancı odasında 2 gün annemle kaldım herseyde vardı
Reina Semradmrky çeşitli bahaneler sezeryana yönlendirip korkutanlara göstermeli bu yorumu. Maaşallah sağlıkla büyüsün 🥰❤️
Ela11 Semradmrky devlette nasıldı canım doğumun Allah bağışlasın bu arada iyi davranıyorlar mı bakim falan nasıl bebeği ne zaman getirdiler yanına bende devlette yapacağım doğumumu 40.haftadayim sancı bekliyorum
Semradmrky Ela11 Allah’a inancın olsun dikişte ben ağladım hemşire ağladı o kadar çok dikişim vardı resmen ter attı dedi yemin ediyorum içimi aldın dedi benimle çok iigilendiler tabi diyorum ya şans
Semradmrky Ela11 ayrıca bebek Yanımda oda da kalıyor Yanımda giydirdiler temizlediler falan dikiş bitince emzirmek için veriyorlar sonra 2 saat sonra servise geçiyorsun
Aminea Semradmrky canım bende ya derince eğitim araştırma sopalıda yapıcam yada ali kahyada öneriyormusun içerye birini almışlarmıydı yani yanında bi refakatçı varmıydı bi sorun yasadın mı temizliği nasıldı
Semradmrky Aminea hiç bir sorun yaşamadım hemşirelerden sana duş aldırmalarını iste özellikle canım iyi geliyor derinceyi bilmiyorum ama alilahyadan ben memnun kaldım inanki
Semradmrky Aminea doğumhanede doğum yapıyosun 4 oda var hangisi sana denk gelirse sonra servise geçiyorsun oda 2 kişilik
Semradmrky Kızlar elinizden geldiği kadar normal doğum yapın ben şimdi hiç doğum yapmamış gibiyim ayaktayım mis gibi daha dinç oluyorsunuz bebeğinizle daha iyi ilgilenirsiniz o kadar dikişim olmasına rağmen