oznuryalcn Semradmrky canim Rabbim size bagislasin evladini cati darligi benimde var bebegin kac kilo dogdu
Sengulkrgz Semradmrky iyi vallaha yaaa iyi casaret ettin...Rabbim saglikla bebegini buyutmeyi nasip etsin
Sis Semradmrky genel olarak rutin hergün bende durmuyorum hep bi koşturma temizlk ev işi bide 2. Kattayım merdiven in cık ama düzenli sporumyok o yüzden sordum darısı basıma canım insllhh
oznuryalcn Semradmrky ben suan 38+2yim 37.haftada 3250ydi canim carsmba kontrolum var benim oglum biraz iri onden gidiyor bide gelisim olarak
MinnakAnnee Semradmrky canim ya bende vajinismus problemi yasiyorum agridan sancidan asla korkmuyorum ama tek sıkıntım o malum onunla ilgili bi problem oldu mu bende 30 haftaligim acayip tedirginim😏
Semradmrky MinnakAnnee hiç korkma canım tamamen psikolojik bir durum bi kaç muaneden sonra ben alışmıştım artık kasmadım kendimi sonrada zaten hissetmedim bile
deletedmom435 Semradmrky Vajinusmusu aşarak mı gebe kalmıştın yoksa yarım ilişkiyle mi çünkü aşmadan alttan muayne bile etmiyorlar diye biliyorum. Allah bebeğini analı babalı büyütsün inşallah 🎈
Semradmrky deletedmom435 aşmadan Canım ben doktoruma beni muane ettiğinde çekindiğim için söylemedim hastalığı ama baya kötü oldum ilk seferinde izin vermedim falan ama sonra mecbur diye dayandım ama iyiki dayanmışım
DemetDigesu Ben catır catır doguramam valla 3 gun kalmıısınız odada korkunc dıkıs falan orda tansıyonum dustu dusunmesı bıle gun verılır sezeryan olunur ıkı gun sonrada eve ınsallah🤣🤣🤣
Semradmrky DemetDigesu peki ya sonrası 😁😁 şimdi dikişler geçiyor bile hemen ayaktasın ama sezeryan kötü 😔
Semradmrky Mls9899 evet canım pilates topunda 8 çizdim oturup bunu 40 dk yaptım sonra bol sıcak duşta hareket ettim