Laleu Erken dogumum olucak kesin bebegime kilo aldirmak icin onerebiliceginiz ben yedim ve bebegim hizla kilo aldi diyebiliceginiz yiyecekler varmi kasar sut cerez yiyorum bunlar disinda bilgisi olan yazsin lutfen 😑
uygaranne Laleu canım tahıl tüket. Yeşil mercimek kilo yapıyor ve et bunları denedim bebeğim baya tombik 😊
Esba2019 Laleu canım bi tanıdık doktorumuz vardı baklagilleri yani kurufasulye ve nohutu haftada en az 2 gün tüketsin çok kilo yapar ama etsiz yapsın yesin demişti bende yapıyorum mutlaka yarın öğreneceğim kilosunu ne kadar artmış inşallah seninde artar
GuelGltkn Laleu haslanmis yumurta süt ürünleri ben bide meyve suyunun icine keci boynuzu özü katip iciyorum bebege cok faydasi var
Duygu85 Laleu banada zayıf dediler ilk hamileliğimde doktorum muz kaşar ceviz dut pekmezi ye sabah akşam dedi canım 4 kiloya ulaştırmıştık şimdi 9 yaşında maaşallah 😀
Ezgia Laleu bende 10 gün erken sezaryen olmak zorunda kaldım. Doktorum bol boş kaşar peyniri, balık özellikle somon, ve bolca protein et tavuk yemem gerektiğini söylemişti.