Esmaveminigi Bebek boyu 20+6 da 22 cm ama internetten baktıgim da 27 cm 26 cm olması gerekiyormuş sizce kısa boylu mu olcak yoksa tamamlanır mi başına gelen varmi böyle bi durum
Burjucan Esmaveminigi canım daha çok erken haftalardasın ayrıca bebeğin duruşundan da ölçümler farklı çıkabiliyor kafana takma önündeki birkaç kontrolde de bir bakalım onlarda da öyle olursa o zaman bakarsın duruma
Elininanasi Esmaveminigi normal canim Ortalama goturuljr o olcumler.illahi o kadar olmasi diye bisey yok.seninki normal zaten
srpaca Esmaveminigi ya internet her zaman doğru değil sanırım. Benim doktorum gayet iyi demişti kilosuna boyuna 20. Haftada Benim de 22cm çıktı şu an 28 haftaya gireceğiz sıkıntı yok
MerveSinan Esmaveminigi benim 22+4 28 cm ve 1 hafta önden gidiyor.Degerler normal bence.Internette her kaynak dogru olmuyor
Esmaveminigi Burjucan olabilir kafası aşağı da demişti tamamlanır belki ileri zamanlar da Y kafama takıldı da sormak istedim
Efsuni Canım aynı ultrasonla doktor yarim saat ara ile tekrar ölçüm yapsa emin ol boyu kilosu yine oynar bebegin pozisyonuna gore + - ortalama bir sonuç veriyor ultrason net ölçüler değil hatta ben 1 gün ara ile iki farklı dra göründüm ilk gittiğim 349 gr 22 cm ölçmüştü ertesi gün gittiğim 300 gr 21cm yani anlayacağın ultrason net değilde kabaca bilgi verir ve çok bariz bir 3 4 haftalik bir boy ölçüm farkı yoksa doktorlar boyu önemsemez sağlıkla iliskilendirilmiyor bizim gözümüzde kabaca canlansın diye söylerler kilosu normalse boyuna takılma