Periihsnva 52kiloyla hamile kaldim 7haftalik 54 kilo oldum nasil oldu anlamadim yani cokbiweyde yiyemiyorum zaten 2hafta ne yediysem kustum ekmegi tamam azalttim kim goruyosa zayiflamissin diyolar yanlismi gostermis acaba tarti
Modies Periihsnva bende ilk 6 haftada 1.5 kilo verdim üstelik kusmamda olmadı. Sadece mide yanmasından yiyemedim birşey. Sonra 12. Haftaya bir geldik 😂 ne olduğumu anlamadım kilolar 3 er 5 er gelmiş. Şuan 22. Haftadayız 7.5 kilo almışız
Esrarse Periihsnva olabilir canım valla ilk haftalarda alınmıyor bazen ama ben şuan 6 kiloya yaklastım 😩 çok hızlı gidiyor sanki
Yegino Esrarse ben 17. Haftamdayım ve hemen hemen 3 kilo almışım normalde zayıfım, belki çokta almamışımdır ama şu son birkaç haftada arttı kilom o beni korkutuyo 😔 Ve cidden hiç doymuyorum sanki meyveyle falan geçiştirmekle de olmuyo 😔😔
Symgmnr PinarCor ben de 22 haftalık hamileyim 19 haftayken 4 kilo almıştım nolduysa 3 haftada 3 kilo aldım nasıl verdin acaba canım?
Periihsnva Esrarse Allah sonumuzu hayirli etsin fazladan kilolarin hepsini atalim bebeyimizide sagsaglim kucagimiza alalim insallah