kocisininprensesi Cnsukckk kuzum o haftalarda çok normal daha düzene girmez biraz daha sabır etmelisin :)
Mervenuryakup Cnsukckk muhtemelen durusu değişmiştir arkası dönük olabilir birkere banada olmustu oluyor arada oyle stres yapmayın hemen
Cnsukckk Mervenuryakup insan alisinca hareketlerine bigun oynamasa panik yapiyo annelik boyle biseymis demekki 😁
Rabiamercan Cnsukckk Cnsukckk cnm o haftalarda normal ben 24 hafta bitti sayılır ama daha 3 4 gündür düzenli hareket ediyor endişelenme bnm ki 3 4 gün hissetmezdim ama korkulacak bişeyin olmadığını söyledi doktorum sende korkma 24.haftalarda düzene girer 😊😊
Seherr Mahbuss teşekkür ederim canım inşallah seninkininde böyle ismini konuştuğumuz günler tez zamanda gelir ❤️🙏
Mahbuss Seherr amin kuzum inşallah ❤ Bişey soracaktım. Bugün bende yine iki çizgi çıktı ovulasyon testinde sen baya kullandın sanırım benden daha tecrübelisin çift çizgiyi görünce kaç gün ilişki oldu 😊 Bu ikinci denemem geçen ayda denemiştim. https://hizliresim.com/r5rY3N
Nom Cnsukckk inşallah canım içini ferah tut . Çikolata yiyip sağına ya da soluna yat dinlen biraz . O zaman da etmezse korkma benim kızım gibi olduysa pozisyon değiştirene kadar hissetmezsin . Daha hareket edecek alanı çok onun cirit atıyordur içeride 😊
Seherr Mahbuss ooo çook iyi çıkmış kıpkırmızı bugün dene kuzum yarında dene doktorların dediğine göre yumurta çatlamadan ilişkiyi öneriyolar spermin yaşama süresi olduğu için
Minikaydoganlar Cnsukckk bende bu yüzden ağlayarak hastaneye gittim ama bu haftalarda istikrar beklememek gerekirmiş 28 den sonra gün içerisinde hareket etmezse korkmak gerekiyormuş 1 saatte 5 kez mi demişti hatırlamıyorum da öyle bişeydi ama korkma
Rabiaozdmr01 Cnsukckk sırt üstü yat karnını elinle yavas yavas salla bekle karnını dinle o zaman hissedersin bende de öyle olmustu korkma
Papatyam34 Cnsukckk daha cok erken hergün aynı hareketleri bekleme yeri geniş olduğu için pozisyon değiştiriyor ve uygun pozisyonlarda değilse hissetmemeye normal. 25 ten sonra düzene giriyor . Hatta doktorlar 28 den önce düzenli hareket olmaz diyorlar
Mahbuss Seherr yumurtlamadan iki gün önce ilişki olmuştu 18.19.gun dünde böyle çıkmıştı dün de oldu bugünde olsa yetermiki 😁
Melikecoban Cnsukckk kendini yorduysan temizlik falan yaptıysan o yüzden de hareket etmiyordur o da yorulmuştur annesi 😊
MehmetAkifZeli Cnsukckk bende korktum gittim dr ama hiç bir problem yoktu elhamdulillah 19 da hissetmeye başladım hala bazen çok hareketli bazen iki kere üç gün hissetmiyorum 22+1 im düzene girmesi için zaman var galiba daha ☺️Hiç endişe etme annesi
Seherr Mahbuss iyim tatlım sen nasılsın ❤️ Ediyo çok şükür bol bol tekme yiyorum şimdi 🙈 sen naptın durumlar nasıl 🙏