Saadet01 Kelebek7 ben 2 gun gecince yapmistim negatif cikmisti . 10.gun tekrar yaptim cok silik bi cizgi vikmisti kan verdim pozitif. Gec dollenme dedi dr..
Gulmira Kelebek7 ben yashadm canm 3 geçti yapmiştm negatifti nonuç şimdi bilemiyorum ne zaman yapsam çikar
Nily Kelebek7 aynen bende 4güm gecikmeyle hemde aksam saatinde yapmıstım testi. Direk cift cizgi net cıktı Bekle birazdaha:) gec dollenme denen sey olabiliyor.
Saadet01 Kelebek7 benmde cok duzenlidir kuzum . O YUZDEN merak etme biraz daha bekle . Gec dolenmede oyle oluyor
Aynur63 Kelebek7 adetin düzenliyse herhangi bi ilaç vs kullanmadıysan muhtemelen hamilesindir geç döllenme olmuş olabilir cnm
Tgbanne Belki geç döllenmedir arkadaşlar , 1 haftayı gecerse doktora gidin derim 🙏🏻 İnşallah hamilesinizdir , rabbim gönlünüze göre versin ve isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Kelebek7 Aynur63 yok folik asit kullanıyorum hamile kalmadan önce önermişti doktor evet düzenli adetim Hayırlısı
Mervesezentosun Kelebek7 mevsimsel olabilir belki havalar dengesiz bünyemiz de dengesizleşebiliyor, geçmiş olsun :)
Hifa Kelebek7 tatlım bnde de öyle olmuştu bn 3 gün gecikti yaptım negatif 5.gün yaptım ikinci çizgi çıktı doktorda geç döllenme olabilri dedi şimdi ise 5 haftalık hamileyim 😌