sevgitekes haklisinesracim genelde öyle oluyo özelde ilgi var devlete gittim bugün dik duruyo dediler yolladı hemen
Nalanktl 13.haftada doktorum kız dedi ama çok yayma daha erken yüzde 5 yanılma olasılığım var dedi. 30 haftalığım ve kız yani hiç değişmedi.
haklisinesracim Gizmoo2013 başka doktora mutlaka git ama karninin şeklinden belli olmuyor ben guzellestim daha da karnim sivri top gibi ama kız
Gizmoo2013 haklisinesracim benmde öle her gören erkek diyo rüyamdada hep erkek gördüm hislerimde o yönde ama yinede allah bilir bekliycem şimdilik 😊
Esenn1 haklisinesracim 13. Haftada yüksek ihtimal kız dedi doktorum çıkıntı görünmüyor dedi 17 de kesin kız olduğunu öğrendik başından beri hep kız hissediyordum zaten hatta cinsiyetini bilmiyorken bile hep kız bebek kıyafetlerine bakıyodum 😂😂
butterfly4 @Gizmoo2013 canım bizim cinsiyet netleşti detaylı ultrason yaptırdık bugün ve kızımız oluyor bir değişiklik olmadı 18. haftada da kız denmişti, kimsenin tahmini tutmadı, bıçak makas yapmışlardı onda da erkek çıkmıştı o da tutmadı