Hll ozlemky emzirme koltuguda mı varmş🙄vay arkadaş daha neler duyacagız bakalım😂tek emsin koltuksuzda dururum ben😁ilkimde sag sag bi hal olmuştum inşallah bu bebişim tutar😊
bengiben ozlemky evde ikeanın sallanabilen ahşap koltuğu var bende onu koyucam odasına şuan kullanılmıyo zaten. Sallanan koltuk gibi diil zaten tam siz normal oturunca o da sallanmıyo.
Eymenata ozlemky ben daha önceden aldigim tekli berjeri oda renklerine gore kaplatip koydum cok kullanisli oldu, bende sallananlari tavsiye etmiyorum sabit bir tekli koltuk isinizi gorecektir
ozlemky Hll tabiki önceliğim emmesi 🙏🏻 ben ayrı oda yapacağım için böyle birşey düşündüm. en azından babası da orda oturup uyuyabilir ya da ev müsait olmadığı zaman emzirip hemen koyabilirim yatağına
ozlemky Esrarse ben sallanmaktan ziyade odasına koymak için istiyorum sabit birşey de olur. her zaman ev müsait olmayabiliyor ondan dolayı en azından orda daha rahat olur diye düşündüm
ozlemky bengiben kullanışlı mı peki ? Bende haftasonu ona baktım gayet rahat minderi falanda vardı ekstra.
bengiben ozlemky bence rahat, şu an kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok söküp bazanın altına koymuştuk. Ama bebek gelince lazım olucak. Her yere girebilmesi de iyi bişey, lazım olmayınca sök, sadece ahşap kısımları kalıyo o da bi çöp torbası bişey.
ozlemky Esrarse çok teşekkür ederim evet tekli koltuklar çok güzel ve rahat 😌 haftasonu baktım kararsız kaldım