Esrarse 19+6 olduk vajinada sürekli bir baskı var sanki. İdrar yolu enfeksiyonu desem idrar yaparken yanmıyor. Anlayamadım😩
[silindi] Esrarse vajinan büyüyor canım ve bebiş de büyüyor normaldir bir dahaki kontrolde doktoruna belirt erken doğum riski vb bir şey yoksa normal hamilelik sıkıntısıdır❤️
tubasd Esrarse Naniii bendede oyle oluyor uzun sure oturduysam kalktigimda büyük bi baski hissesiyorum sizdede oluyormu
Esrarse [silindi] erken doğum değilde sürekli yatıyorum ayakta kese baskı yapıyor rahim ağızı kısalığı oluyor 😕
[silindi] Esrarse o zaman doktorunla konuşman daha sağlıklı olacaktır illaki ilaçların vardır doktor seni rahatlatacak ya da gerekli işlemi yapacaktır geçmiş olsun❤️
Esrarse Sevvalacr 🙄🙄 peki napıyorsun canım yatıyormusun yoksa sıkıntılı bir durum değil mi aşağa kayması
Sevvalacr Esrarse yatıyorm canm aşağı kayması düşük tehdilikesidir aşağıda olduğu için baskı oluyor bişi çıkcak gbi
Mrv91 Canım ben 33 haftalikken hissetmeye başladım o baskıyı. Sanki bisey çıkmak istiyo ucundaymis gibi. Doktoruma kontrolümden erken gittim rahim ağzında biraz kısalma olmuş dedi. Bence doktorunuza görünün nolur nolmaz.
Esrarse Mrv91 o kısalık bende de oluyor ayaktayken yatıyorum şuan canım, Progestan verdi onu kullanıyorum yatınca 39mm baskı olunca 26mm
Esrarse Sevvalacr eyvah eyvah bende yatıyorum zaten, bakalım Cuma günü detaylı var orda ne dicek doktor
Esrarse Sevvalacr allah allah, öyle olduğunda geç döllenme oluyor normalde ama daha erken haftalarda olur bu dediğim. Doktorun birşey demedi mi?
Mrv91 Sevvalacr benim de en başından beri 10 gün geriden gelio canim. En başından geç döllenme olabilir demişti doktorum. O günden beri hep 10 gün geriden çıkıyo ultrason. Senin yeni mi cıktı bu durum.