Seherr Kızlar dün temizlik yaptım halılarımı fırçaladım şuan kolumun ağrısından duramıyorum sanırım kaslarım gerildi bengay kullansam problem olur mu acaba aranızda kullanan oldu mu nette tam bilgi bulamadım
pnarkmrc Seherr Ben sürmüştüm bel ağrısından gece yatamıyordum eşim çok az bişey sürmüştü bişey olmamıştı
Dileqim Seherr sakin kullanma canim...Nette arastirirsan gorursun yan etkilerini...Sadece parol alabilirsin agri kesici...Bide voltaren vermisti bana doktorum bel agrim icin ama onu bile kullanmadim...Dogal seyler yap.
Gamzeemrmrt Bnmde agırıyo bıde fıtık var bnde ama cesaret edemem tabıki. BAnyo yap sabunla ovala koluna sıcak su tut bı nebze ıyı gelıcektır
Seherr Gamzeemrmrt sıcak su falan yaptım biraz iyi oldu ama tekrar geriliyo kolum damarlarım şişiyo olmadı bi doktora gidim belki uygun bi krem verir
Seherr pnarkmrc benimde kolum dayanılmayacak gibi ağrıyo nerdeyse ağlicam parolda fayda etmiyo eczacıya sorayım bi bakim ne dicek ya :(
Seherr Dileqim sıcak havlu yaptım parolda içtim ama fayda etmiyo bi eczaneye sorim olmadı doktora gidicem