RabiaMm Kızlar 17 haftalık hamileyim. Normalde yemen lazım diyorlar bunları ama ben hamilelikten önce de çok yiyebilen biri değilim şimdi de :(( bunun eksikliğini hisseder miyim ,keşke yeseydim der miyim, sorun oluşur mu acaba :((
Sengulkrgz RabiaMm vallaha elinin altinda varsa yeee canim bende aksam badem.yedim esimin zorlamasiyla fazla sevmesemde yedim simdi islerimi bitirip.fondik kiracagim aksam cayin yaninda hemek icin zorluyorum bende napim
Burcuveburcum RabiaMm Sana şöyle söyleyim ben et balık tavuk yiyemem ilk kızımda muhakkak hergün ceviz yedim ve gerçekten kemik gelişimine zekasına yansıyor yemelisin olmadı incir içine koy ye cevizi 😉
1ogrencianne RabiaMm ben de cevizi yerken çok zorlanıyorm ilk başlarda güzel yiyordum ama şimdi pek yiyemiyorum 😟 fındık, kuru kayısı, kuru dut yiyebiliyorum
Ececce RabiaMm tiksindiriyorsa ara ara dene canım bana ceviz cok yağlı geliyo mesela dr bi hafta ara ver sonra tekrar dene zorlama demişti
RabiaMm Sengulkrgz evet ya uğraşacağım yemek için🤲🏻 Benim boğazıma yapışıyor sanki hoşlanmıyorum o yüzden 😐
Sengulkrgz RabiaMm bende ama napim kayinpederim yarim vuval findik gondermis memleketten ceviz vss esimde kiziyor millet bulamiyor yemek icin sen buldun yemiyorsun diyor😁😁yemek lazim zorlaa yaaa
gulyuzlu Görev üstlendim kendime midemi aşırı bulandırsa bile ara ara yiyorum sırf gelişim yönünden sorumlu hissettiğim için
Sert-kahve Zorla da olsa yiyin kızlar çocuk için faydalı... ama bende gebelik şekeri olduğu için üzümü yiyemiyorum tabi 😭😭