Dudus Hamilelikte kefir içenler varmı faydası zararı nedir doktor kontrolüme 3 hafta var arkadaşım kefir önerdi bana hamilelikte içilir mi? Doktorlarınız önerdi mi size
Sengulkrgz Dudus hamilelikte niye icilmeskn ki aksine yarari var bir cok kisi de duzenli bir sekikde icmeye calisir yani...
Deget Ozgeb yani az tüketiliyor derken çok alışkın olduğumuz bişey değil biz az tüketiyoruz toplum olarak o yüzden indablar ön yargılı onu demek istedim. Hamileyken ayran içsem bişey olurmu diye soran gördünüz mü hiç
Zeynepzeze Hamilelikten önce de sürekli tüketirdim, şimdi de öyle. Bağırsaklar için yararlı bakteriler var kefir de ve bir zararı yok. Ama faydası için sade olanı içebilirsiniz..
Rabiapnr Dudus yok bir zararı aksine hamilelikle gelen su illet sindirim sistemine coookkk iyi geliyor ben doktora sorduğumda içebilirsin tanımı ama kendin yaparsan daha yararlı dedi de ...
bengiben Dudus kefir çok iyidir doğal prebiyotik. Bağırsaklara da iyi gelir bağışıklığa da. Keşke sevsem de ben de içsem. Yalnız meyveli vs içmeyin boşuna şeker almayın. Sadesinden için hatta mümkünde evde kendiniz yapın.
Elifee Dudus ben çok kabızlık yaşadım doktorum kefir önerdi 8 aydır içiyorum çok faydasını gördüm doktorum erkek kendisi bile sabh bir bardak kefir içmeden güne başlamıyorum dedi