Gzmanne Elvn benmde öyle agryor günümüz aynııı :) yalancı sancı bence geçmezse doktora Bi görün istersen
Sibelikra Elvn bende 37+5 günlük arada bu alt karında sancım oluyor inş bu hafta doğumum gerçeklerşir banda dua edermisiniz
Duyguu48 Elvn bende de 1 haftadan fazladır var. Mide yanması, sık sık tuvalet ihtiyacı, uykusuzluk ve aniden mide bulantilari da yaşıyorum 😏 bazen özellikle sağ kalçam ağrıyor. Sertlesince nefesim daralıyor... hepsi var yani bende 😂 36 haftayiz bizde tam .😊
Pelinnaz Maztug_ canim bende 38+1 im sanki asit dökülmüş gibi ağzına kadar çıkan bi mide yanması var . Bulantı da az bişey var adet sancısı gibi bazen oluyor biraz. Doğum yaklaşıyor mu acaba
Gzmanne Elvn geceleri çok uyanıyorum semsert yapıyor kendini cadıı 15 gün sonra sezeryan olucam senin bellimi cnm doğumun
Gzmanne Elvn 5. Nci aydan beri kordon boğazında cıkmadı ve biraz iri bebek bende minyonum doktor bana bıraktı ama riskede atmayalım istersen dedi bebegim için kabul ettim çok heyecanlıyım ilk gebeliğim
ozlemrcp0476 Pelinnaz mide bulantisinin dogum yaklastiginin habercisi olarak duymustum umarim gercektir cunku son birkac gundur bendede baya var
Sibelikra ozlemrcp0476 bende de oluyor şimdi attım bile insan son anına kadar da mide bulantısı oluyormuş çok zorlanıyorum
Kahramanlar Ben 33+3 oldum adet sancısı gibi rahim ağzımda belimde karnımın altında sancı oluyor sertleşiyor sancı olunca bir yerde toplanıyor eşim Dr ara diye ısrar ediyor her sancı olunca duşa giriyorum dr söylersem gel diyecek bebeği alacak oğlumda yaşadıklarımı yaşamak kuvuze girdirmek istemiyorum geceleri ağrıdan uyuyamıyorum böbrek genişlemesi var taş var o bebeğin kafası makata baskı yapıyor ya en azından 35 doldurana kadar dayansam sancıya diyorum eşimi oyalayıp duruyorum bu şekilde kıvrandığımı görse hemen dr götürür biliyorum o arayınca iyiyiz diyorum ne yspim daha çok küçük almasınlar kuzumu