nilipek selinn35 hiçbir sorun olmadığını söyleyen doktorunuz, vücudunuz değil. Bebek taşıyıp doğum yapmaya hazır değildir demek ki. 😊
Tgbanne selinn35 tatlım stres yapma , stres çok önemli faktör , çünki yumurtlamayı takip ediyomuşsun , sizdede sıkıntı yoksa geriye kalan STRES , stres yaptıgın an olmayacak , herseyi akışına bırak ve bıraktıgın an hamile oldugun andır 🙏🏻❤️
etugce selinn35 bizim de öyleydi 2 3 sene aralıklarla deniyorduk en son ben sinirlendim bizde bir sorun var tedavi olmamız lazım dedim o zamana kadar koeunalım tekrar bile dedim appleri sildim derken o ay hamile kaldım hiç kafamda yoktu, zaten geç döllenme olmuş. Ama ben her ay stres yaparsım bakalım oldu mu bu ay diye, çok yıkıcı ve yıpratıcı bir süreçti bu arda ilk denemede hamile kalanşarı görmek vs. Stres kesinlikle birincil faktör her şey uygunsa, biraz rahat olmak oluruna bırakmak gerekiyormuş ama maşesef ben hiç onu yapamayıp kendimi üzdüm hep :)
Kubrabzkrt Hamile kalmak için yumurtlama günün olması gerekiyor belkide yumurtladığın günü bilmiyorsunudr
Kubrabzkrt selinn35 he evet onlar tespit etmek için iyi bi yöntem diye biliyorum Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşaAllah bol bol dua et rabbim güzel haberler almayı nasip etsin ☺️
Derinaras selinn35 yumurtlama olup çatlama olmayabiliyomus benim öyle oluyo mesela yumurta oluyo ama catlama olmuyo cünkü gecen sene doktorum benim her adet dönemimden önce ve sonra kontrole cağırıyodu ve baktı sanırım çatlama sorunu var dedi klomen verdi içtim bes gün sonra hamile kaldım bazende yumurtalama oluyo istenilen büyüklüğe gelmiyo takibr alınmalısın doktora git o yumurtlamayı kacırmadığım halde gebelik olmuyo de he bide sen hormon testi yaptırdınmı eşin sperm testi yaptırdımı onlarda etkiliyo spermleri yeteri kadar hızlı değilsede olmaz
Cemremin Hiçbir sorun yoksa sebebsiz inferlite diye geçiyor tıpta bende sebebsiz inferlite idim çözümü tüp bebek tedavisinde buldum
selinn35 Cemremin sizin ne kadar süre olmadı ? Ve sebepsiz infertilite denmesi için ne kadar süre gecmesi gerekir
Srfrsmrt Cemremin Benim de aynı şekilde sebepsizdi. Toplamda 3 yıl denedik. Belki HSG çekimi sonrası olur diye bi 6 ay daha denedik. Olmayınca tüp bebek. İnfertilite denmesi için sanırım 30 yaş altında isen 6 ay gerekiyor
selinn35 Derinaras doktora da gittik eşimde de bende de hiç bir sorun yok cok sükür yumurtlama da catlamada her ay duzenli oluyor 🙏🏻
TatlisBirAnne Cemremin Benim kuzenim de hiç bir sorunu olmadığı halde 11. Yılında hamile kaldı. Ovülasyonlar, doktorlar, hocalar, çatlama iğneleri... Herşeyi denedi. En son benim çocuğum olmayacak dedi boş verdi. Tam o boş verdiği ay kendiliğinden hamile kaldı. Kafasına taktığından olmuyormuş çocuğu. Hatta ilki doğduktan 11 ay sonra falan tekrar hamile kalmıştı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bakabilecek herkese nasip etsin inşallah
Derinaras selinn35 hımm ozaman kısmet ne zamansa ozaman canım cünkü doktorlar bitek test yapar yumurta takibi yapar e onlardada sorun yoksa bitek geriye beklemem kalır vakit kaybetmek istemezsen uzun zamandır bekliyosan aşılama yaptırabilirsin
Zhrcls Streste etki eden canim ama ilk once doktora git kesin emin ol hic birseyin olmadigina sendede esindede ikinizdede bi sroun yoksa doktor der zaten kafana takma dusunme olucaktir diye oluruna birak olur insallah
selinn35 Zhrcls doktorum ikimizde de hiç bir problemin olmadıgını söyledi, belki de strestendir bende öyle dusunmeye basladım
Zhrcls selinn35 oyledir canim oluruna birrak burda cok okuyorum dusunmeyi biraktim olursa olur dedim ve hamile kaldim diyenleri baska seylere odaklan cok düşünme olur insallah stres herseye zarar kafana takma
seher578 selinn35 İlk çocuğumda 1, 5 ikincisinde 2 sene bekledik. 1 yıl sonunda doktora gitmiş olsaydık, belki aynı teşhisi koyardı. Hemen olmayabiliyor, endişelenmeyin. Hayırlı zamanda olacaktır inşallah.