Melhakars Kızlar 35. Haftama girdim. Ama artık yürürken topallıyorum gerçekten sol bacağımın ve vajinamın ağrısı beni mahvetti. Bu şekilde olan var mı tecrübeli etrafımdaki annelere soruyorum normal diyorlar bi açıklaması olan var mı bu konuyla ilgili . Ne yatabiliyorum ne sağıma soluma dönebiliyorum uyurken . Hoş yürürkende ağrıyor ne yapabiliriz buna bi bileniniz varsa dinlemek isterim lütfen 😪
Reykzy Melhakars kemikleri gevşeten hormon bi taraftan siyatik agrısı bi taraftan kasılmalar ve bebek hareketiyle çatıda oluşan ağrı hep normal diyo annem ama daha dört hafta var doğuma kimse de tık yok ben hareket edemiyorum
Rabiaeser Melhakars 38 haftalığım benimde öyle canım bu sıralar daha çok fazla sıklaştı 🥺🥺bacagımdaki kramp beni benden alıyor zaten bir giriyor bir daha düzelmiyor
Gunesdilsah Melhakars canım bendede aynısı oluyor rahim ağzın çok incelmiş heran doğum başlayabilir dedi doktor ondan kaynaklanıyormuş
TatlisBirAnne Melhakars Ya ben 21 haftalığım 22 olcam 1-2 haftadır var o ağrılar bende. Siz gene iyisiniz ☹️ Ben doğurana kadar nasıl çekcem bu ağrıları bilemiyorum
Melhakars Reykzy ya aynen öyle valla bi yandanda sert tekmeler yiyorum bide onun acısı 😓😓 ama gerçekten çok ağrı ve acı duyuyorum Allah yardımcımız olsun 👼🏻
Reykzy Melhakars ya artık sezeryan günü verse doktor gidicem diyprum dayanılmaz oldu son ay oda korkulu rüyam ameliyat dikiş falan
Ozgeonur Her yerim de ağrım oluyor... 36 haftalığım. Ne yatabiliyorum, ne yürüyebiliyorum, ne oturtabiliyorum. Çok zor 🙊🙈
Reykzy Melhakars ya 40 haftaya kadar giderse ben çıldırırım gerçekten fenayım bu ağrılarla kalır mı onu da bilmiyorum
Asrin Melhakars bende 35 haftalık hamileyim aynısını yaşıyorum en çokta vajina değil aslında o kasık rahim ağrısı beni mafetti sanırım kendini doğuma hazırlıyor kaslar 😣