081016 Kızlar 35 haftalık olacağım yarın 32. Hafta haftadan beri erken doğum riskim vardı ilaç VS ile durduruldu geçenlerde az Bi suyum gelmişti doktor suyun azalmış ama şuan ki yeterli demişti şuan kuyruk sokumum belim vajinam öyle bir ağrıyor ki ne yatabiliyorum ne tuvalet ihtiyacımı görebiliyorum ara ara bebeğim sertleştiriyor karnımı ama bilemedim başına gelen var mı nasıl geçer bu ağrılar yapmadığım şey kalmadı ılık değil sıcak suyun altında durdum Dakikalarca faydası yok çok çaresizim oturup ağlamak istiyorum
2cocuk2kopek 081016 Sicak su dogumu tetikler kuzum keske durmasaydin altinda. Bi acile git derim erken dogum riskinde var madem hic kendini ve bebegi riske atma . Eger ozele gidiyorsan once doktoruna bir yaz danis
ebru23 081016 belinden kasıklarına mi geliyor sancı ara ara devam mı ediyor? Gece uyutmassa git bence canım erken riskinde varmış
anapanda12 Sıcak su erken doğumu tetikliyor diye yazılmıştı burda. Rabbim acil şifalar versin hepimize inşaAllah dua etmekten başka bişi gelmez elimden. Çok geçmiş olsun Rabbim korusun bizi ve bebeklerimizi🤲🏻😔
081016 anapanda12 canım sıcak dediğim vücudumun dayanabildiği sıcaklıktaydı ve sıcak suya oturmak doğumu tetikliyor diye duymuştum 🤔
Bellissima Merhaba öncelikle doktorunuzla irtibatta olmalısınız. Sıcak su Doğumu tetikler, su sızıntısı varsa ve ya herhangi bir kasılma söz konusu ise Doğum başlamış olabilir. nefes egzersizi yapmanızı öneririm. Sağlıkla alın kucağınıza,sevgiler.
081016 ebru23 canım kuyruk sokumum da ağrım var ve belime vuruyor kasık ağrısı değil de bacak arası ağrım bu ağrımdan önce de vardı