Aliyee2 Kizlar bugun basladim kan ilacima 15 haftaligim ilk gunden diskida simsiyah bi renk oldu basina gelen var mi doktora sormayada cekindim
Daisyy Aliyee2 kan ilacı zaten demir takviyesidir. Demir de dışkıyı siyah yapar. Beklenen bir şeydir demirin vücutta emildigini gösterir olumsuz bir yan etki değildir. Tamamen rahat olun.
Esba2019 Aliyee2 çok normal canım bende 15.haftadan beri kullanıyorum 34+2 oldum hala dışkı siyah🤷♀️ Korkulacak birşey değil Allahın izniyle ☺
Esia15 Evet dışkıyı öyle yapıyor bana 3 kutu verdi ben ancak 1 hafta kullanabildim aşırı yan etki yaptı kanım düşük doktor ilacı bıraktırdı aşırı mide bulantısı vs yapıyor
Cnsukckk Esia15 peki simdi bisey iciyomusun ben doktora söylemeden biraktim hala iciyorum zannediyo napcam bilmiyorum
Rrraaaiiinnn Arkadaşlar ilaçların perspektiflerini okursanız yan etkileri ile ilgili telaşa dusmezsiniz. Adamlar içine yazmış olacakları okuyalım ve telaş olmayip sakince hamilelik geçirelim:)
Aliyee2 Rrraaaiiinnn fikriniz icin tesekkur ederim ama tabikide okudum ve buna dair bisey bulamadim icinde bende bu forumu amacina uygun kullanarak tecrubeli hamilelere sormak istedim
Rrraaaiiinnn Aliyee2 valla ben perspektiften okudum bu konuyu ordan biliyorum ama belki ilaçlarimizin ısimleri farklı olabilir değişiklik gösterebilir ve konu postu uygun ben sizin için bisey demek istemedim yanlış anlamayın lütfen sadece her ilacın yan etkisini soran oluyor sadece okurlarsa bilirler diye söylemek istedim :)
Seerdaay Aliyee2 ben de demir hapı kullanıyorum aynı durum bende de oldu.Hatta kabızlık da yapabiliyor aklınızda olsun.Bulantı yapmaması için ben kahvaltıdan 1 saat sonra ilacı içip üstüne 1,5-2 saat bekleyip öyle yemek yiyorum, hiç bir sorun yaşamadım
blackeagle Aliyee2 cok normal ben 8 aydır kullanıyorum ve hiç geçmedi herkeste böyle oluyor merak etme aksatmadan iç bebişin için :)