alitalia Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.11 haftalık hamileyim. Öksürükten ciğerlerim acıyor artık bugün başladı doktora gitsem birşey vermeyecek biliyorum ama dayanamazsam yarın giderim yinede. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı ne yiyip içebilirim? Çalışıyorum üstelik öğretmenim bu öksürükle nasıl konuşacağım😥
Meeemoom alitalia canım zeytinyağı yut bi çay kaşığı kadar boğazını yumuşatır. Devamlı ılık ballı su iç ben öyle atlattım bi de doktorum parol ve boğaz spreyi verdi çok kötüydüm bi hafta da geçti. Boğazını yumuşak tut nane limon iç
Sevim07 2 seçenek var bana ikisi de iyi geldi. 1. Siyah turp del üstünden baya içine bal dök ve altan aksın çay bardağın içine sonra onu bi hamlede iç. 2. Soğanı kes ortadan böl bi bardağa köy ve üstüne bi yemek kaşığı bal dök. Ağzını çay altlikla kapat ve bekle 1 gün. Sonra gün de 2 3 kaşık al biraz da limon sık (tadı için)🤮🤮🤫 güzel değil ama ise yarıyor Benn de 27 28 haftada yaşadım böylece geçti:)
alitalia Hepimize teşekkür ederim kızlar. Şimdi bal zencefil limon içeceğim sıcak suyla inşallah işe yarar