Yasemin6161 Kızlar 29 haftalık hamileyim iftardan sonra 3 seferden peceteme sümüksü sarı parça akıntılar geldi bu ne demek nişan mi geldi acaba ne renk olması lazım nişanın biri yazsın
Hulyalp Yasemin6161 canim okudugum kadariyla nisan sarimsi pembe kirmizi renklere sahip olabilirmis. Bunu doktora sorman ve muayene olman daha iyi olur.
nilipek Yasemin6161 akıntı zaman zaman yoğunlaşabiliyor tek seferde gelmemiştir ya da tam gelirken silmişsindir olur öyle ağrın sızın yoksa sorun yok bence
Yasemin6161 nilipek canım ya inşallah oyledir internette de araştırdım da rengini pek ikna olamadım koyu kıvamlı bu akıntı işte nişana benzer kivamda ya o yüzden çok endişelendim
Yasemin6161 Hulyalp canım doktorun numarasını alamadık vermedi. Kadın doğum acilide maalesef evime baya mesafe uzakta
Hulyalp Yasemin6161 hemen gitmiyim diyorsan ve agrin sizin yoksa bekle canim. Ama adet sancisi gibi bir sanci veya beline agri sanci girmesi durumunda bekleme
Yasemin6161 Hulyalp yok canım çok şükür ağrı falanda sadece kaşıntı vardı sabahtan beri inşallah herşey yolundadir çok sağol bilgilendirdigin için
Hulyalp Yasemin6161 kasinti varsa genelde enfeksiyon sebebi diyorlar saglikocagi varsa yakinda bi tahlil ver
Burcuseda Yasemin6161 kaşıntı vajinal bölgede ise ve ağrın yoksa korkma ama kaşıntı için doktoruna muhakkak danış allah korusun mantar başlangıcı olabilir malum gebelikte çok fazla lavabo ihtiyacı duyuyoru iz