Kagan19 Hanımlar göbek deliğinin tam altında birden ağrı acı sızı gibi bir şey oldu geçmedi böyle bir şey yaşayan var mı acaba
Sibelclskn3 Kagan19 bebek ağırlaşıyor ve kafası asagıdaysa ondan oluyor bendede plmustu doktorum öyle açıklamıştı
Kurbagaannesi Kagan19 canım ben de 30 haftalığım geçen hafta bir gece öyle ağrı yaşadım ama bebek hareket ediyorsa korkma acil değildir ama doktoruna bildir. Çok normal şeylermiş canım bir hastalık habercisi değil yine de doktorun bilsin 💁🏻♀️
Kagan19 RdvnMlkn evet içeride incede sızılar oluyor elimle dokununca da aynı şekilde korktum doktora gitmem gerekir mi şuan acaba
Kagan19 Sibelclskn3 anladım korktum bende birden oldu acile filan mı gitsem diye düşündüm bilen vardır diye buraya da Bi sormak istedim
RdvnMlkn Kagan19 bi tanidigim soyledi onunda oyle sikayeti varmis doktoru demis aguran yer bebegin ayagiyla hareket etigi yermis bndede oluyo
Kagan19 Kurbagaannesi çok teşekkür ederim ya bende birden oldu yarım saat kadar önce korktum hareket ediyor çok şükür yarın kontrolüm var söylerim eşim acile gidelim diyor da bende hanımlar bilir diye sormak istedim
Kurbagaannesi Kagan19 eğer aklına takılıyorsa acili arayıp durumunu anlat kadın doğum doktoruna canım o zaten sana sorular soracak duruma göre gidersin. Ama acilinde kadın doğum doktoru olan bir hastaneyi arayıp durumunu izah et normal doktor anlamaz bebeğim.
Kagan19 Kurbagaannesi ayağa kalktım gezerkende çok canım yanıyor hastaneyi arayıp Bi sorayım burası da öyle bir yer ki bir tane özel var oraya gidiyorum ama acilinden haberim yok ilginiz için de çok teşekkür ederim ya