TubaMustafa Merhaba hanımlar ☺️ Bugün instagramda hypnobirthing hakkında araştırma yaparken gultengokkus adında bir sayfaya denk geldim. Kendisi doğal doğum eğitimcisi imiş ve sayfasındaki yazıları çok faydalı buldum ☺️ Henüz yeni okumaya başlasam da kısa zamanda hepsini okuyacağımı düşünüyorum. Sizin de faydalı bulduğunuz böyle sayfalar varsa yorum olarak paylaşır mısınız? Hepimize sağlıklı huzurlu doğumlar 🥰
Sengulkrgz TubaMustafa vallaha ben ayse ebe var onu takipnederim siki😁 guzel bilgiler veriyor tavsiye ederim
TubaMustafa Ersozburcin Facebook’ta da grubu varmış videoları da varmış YouTube da Henüz bende bakamadım ama bakıcam 🤗☺️
Kibele Mutlaka bakılması gerek hikayeleri okurken gözyaşlarımı tutamıyorum. Ben gibi iğne yapmaktan korkan biri bile korkusunu yener. Gülten hocadan eğitim almış arkadaşlarımın Doğumu çok kolay oldu. Bende fırsat bulursam gideceğim inşallah.
TubaMustafa Kibele afyondaymış aslında bana da çok uzak değil 3 saat kadar 😅😅 gidebilmeyi çok çok isterdim Öz Kardeşim de hipnoterapist ve gerçekten otohipnozun kişinin kendini motive etmesinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi öğrendim sayesinde