Ozgeucak Dün akşam saat 9 buçukta eşimle film izlerken bir anda suyum geldi ve apar topar hastaneye gelip yatışımı yaptırdık. Geldiğimde 1 cm olan açıklığımdan dolayı sabah 5 e kadar suni sancı yedim sonra ebe kendi eliyle açtı rahmimi yalan Yok zor bir süreçti. Böylelikle 2 3 cm e kadar ulaştım. Suni sancının devamı ile birlikte saat 8 de açıklığım 3 4 cm e ulaştı ve epidural taktırdım. İlk 1 saat hiç acı hissetmedim ama daha sonra yavaş yavaş ağrılarım tekrar başladı. Bu arada suni sancı da ek olarak arada verildi. En son 12 de Doğum odasına alındım ve 12:15 de oğluma kavuştum. Çok zorlu bir süreçti evet. fakat her koşulda yanımda olan eşim ve hayalini kurduğumuz evladımızla birlikte adım adım kavuşacağımız dakikalara ilerledik 😊 ve ondan sonra normal Doğum yapmış olmanın faydalarını gördüm 😊 15 saat süren acılı ve sancılı vakitten sonra oğlumu kucağıma hiç ağrısız aldım 😍 oğlum 3,650 ve 54 cm doğdu 😍 darısı isteyen herkesin başına
Berraaa18 Ozgeucak Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun🥰 Epiduralden memnun kaldın mı acaba iyi ki yaptırdım dedin mi biraz bahseder misin☺️
ebru23 Ozgeucak suyun gelene kadar hiç bişey olmadığı mi canım belinde hafif ağrı frlan. Yasa karında sertlik
Ozgeucak Berraaa18 tabikide ağrımı azalttı ama benim ağrılarımı kesmedi ve git gide arttı. Sanırım vücudumun bağışıklığı varmış o yüzden çok memnun kaldım diyemem ama tabi onsuz da mahvolurdum 😍😍
Ozgeucak ebru23 oldu ama normalde de arada o kadar ağrım oluyordu. Yani normal bir adet sancısı gibiydi daha fazlası değil