Elininanasi Ahad evet canim.seviyoruz onu.merak iste kizmi erkekmi diye☺☺Babasi konusduruyo boyle simdi ben seni kizimmi diyerrk seviyim yoksa oglummu sipam?boyle 🤣
Ayazayaz Şimdi resimden de değilde bel bölgesi kalça bölgesi ben ikinci oğluma hamileyim mesela şuan 32 haftalığım karnımda küçük bir top varmış gibi ne kalça ne basen ne bel kalınlığı var sivri bir karın ilkindede böyleydim 🤷🏼♀️
hunilimom Elininanasi erkek gibi yaa karnının duruşu çok tatlı 😂😂 kendi göbeğine baktım da şimdi davul gibi
Elininanasi hunilimom 🤣🤣🤣🤣🤣Ah canim yaa.bana buyuk geliyo resmen😂 ama herkes kucuk diyo.6ci ayima gecmmisim.boyle 5 ayliklar gormusum cok buyuk karinlari.normalmi ?
Zlmdmrhn Elininanasi çok şaşırdım hani ben 10 haftalığım ama 12 hafta öğrenenler var en geç 16 diyorlardı.bende az kaldı diye seviniyordum🙁
Elininanasi Zlmdmrhn oyreniyorlar canim.benjmkinin pozisyonundan dolayi bilemiyoruz gah poposu gorundu gah kordon ayaklar arasina gecti cinsi orqan uzerine.gahda elini tutmus😂😂😂utaniyormus gibi🤣
Zlmdmrhn Elininanasi aaa kıyamam ben ona canım benim yaa sağlıkla kucağına al inşallah.ama bende kıza benzettim nedense öyle bir his😊
Elininanasi Zlmdmrhn tewekkur ederim canim Cok erken terpenisleri oldu😊naz ediyo annesine gosdermiyo❤❤bakalim ne olucak😋