ozson Arkadaşlar bu benim ilk gebeliğim ve gerçekten çok tecrübesizim doğumum Allah nasip ederse 10 ekimde şimdi benim alacağım şeyler öncelikle kışlık mı olmalı ve kaç aya uygun olmalıyım yani alacağım öncelikli şeyler neler olmalı lütfen yardımcı olun💕
Melike35 ozson benimde o tarihlerde canım Zaten bebek eşyaları hep pamuklu penye tarzı yani onu dışarı çıkarırken puset içinde iki kat battaniye ile koruyabilirsin 5 li iç dış zıbın takımlar var onlardan al benim 3.doğumum ama ilk kış bebeğim olacak
Fikndiklikurabiyem ozson bebeği normal insan olarak düşünme kuzum o çok üşür o yüzden kalın seyler al sen birkaç inçe tulum alırsın. Senin giyindiginden bir kat daha kalın giyinmeli bebek. Sen bol bol yelek al Ekim tam yelek havası. Benim yeğenim Nisa’n sonunda dogdu ama hep kalın giydirdik
HalisEbruoban ozson canım 0 3 aylar hastane cıkısları yazlıkla kıslık aynı yelek al hastane cıkısları standart zaten kalın battanıye falan alırsın zaten magazadada yonlendırırler yenıdogana mont gıydırenedıgınden ayaklı al bol bol yeter
Melike35 ozson yanı canım küçük bebek çok kalın bi şey giyemez ki yelek ve patikle desteklersin iki kat giydirirsin
Momymomy41 ozson canım ekimde havalar çok soğuk olmasa bile kışlık ürünler çarşı dükkanlarına gelmiş oluyor çünkü biz eylülde mal almaya gittiğimizde kışlıkları alıp gelmiştik yazlıkları da mart başı getirdik şimdilik yenidoğan alışverişini yaparsın sonrasında 3-6 ay alışverişini yapabilirsin büyük mağazalarda uzun kollu bulamazsan bile çarşıya çıktığında küçük esnafa sor uzun kollu badi kalın battaniye falan mutlaka olur bizim dükkanda bile bi reyonda kışlıklar duruyor hala hediyelik falan almak isteyen olur diye
Catsmomy Hastane cıkısları zaten cok kalın olmaz ki çok kalın giydirmeye alıştırmayın çocuklar bazen o kalınlıktan rahatsız olup ağlıyorlarmış o yüzden tabi mevsime göre yaşadığınız yer nasılsa öyle alın :)
Momymomy41 ozson canm zaten hastane çıkışları ve yenidoğan ürünlerinin yazlık kışlıkları olmuyor hepsi standart kumaş pamuklu oluyor.. İlk iki ay falan o takımları giyiyor sonrasında da kış gelmiş olacak zaten üç iplik kalın takımlar ya da mevsimlik uzun kollu takımlar alabilirsin bebek mağazası işletiyo eşim instagramdan takip et bizden alışveriş yapmasan bile markaları ihtiyaçlarını falan sorarsın ben yardımcı olurum
Momymomy41 ozson yenidoğan hastane çıkışlarının içine çıtçıtlı badiler oluyor mesela onların uzun kollularından alırsın içine onlardan giydirirsin altının içine de patikli alt.. Polar battaniyeler var dışarıda falan onlardan kullanırsın penye yelekler çok iyi oluyor çocuğu hem bunaltmıyor hem de sırtını sıcak tutuyor onun dışında 3-6 için wellsoft takımlar var çok güzel yumuşacık polar gibi onların içine pamuklu giydirerek kullanabilirsin tabi yaşadığın şehir evinin sobalı olması ya da kaloriferli olması hatta merkezi sistem ve ya kombili olması da tercihlerini yaparken önemli bi etken
Momymomy41 ozson sirinbebeizmit canım dediğim gibi bizden alışveriş yapmasan bile yardımcı olurum ben dm den yazarsın çünkü benim 20 günüm falan kaldı doğumdan sonra çok giremem muhtemelen uygulamaya happy kids e geçerim☺️