1umutturyasamak busratasci- tam 37 haftalık olduk hastanede giyiceğim terlikler hariç herşey hazır ve nazır 😂Annem yollarda doğurucaksın cıkma dışarı artık evde otur diyor ama bn Hc doğurcakmış gbi hsetmyorum kendimi napıyım 🙄
umyhfsa busratasci- Benim de herşey hazır çok şükür. Uyku yok bide kasilmalarim çok oluyor. Ramazan gelmeden dogsun istiyorum açıkçası son haftalar gecmiyor hiç ya 😂😁
Momymomy41 Temizlik bitti iki hafta oldu hatta ev tekrar kirlendi bile on gün sonra falan tekrar bi üstten temizlenecek bebegin çantası hazır benim çantam hazırlanacak onun da bi saatlik işi var şimdi sancım başlasa iki sancı arası hazırlarım diye düşünüyorum.. Neredeyse bir ay progestan kullandım serviks kısalığı nedeniyle cuma günü ilacı kesti dr artık doğurmak istiyorum çünkü uyku haram hareket etmek imkansız ağrılarım ağlatıyor yürürken bacaklarımı kapatamıyorum çatı ağrısından bi yandan da kıyamıyorum daha 3 kilo olmadı bebiş rahatı yerinde napacak sanki doğup diyorum😄 Bi yandan hayat koşturmacası stresli bi dönem dükkandan çıkarıyolar işler kötü para yok bi yandan anne olacağıma inanamıyorum ah bu hormonlar