Sabina03 Kızlar nasıl gidiyo? 😊Neler yapıyosunuz? bende nefes alamama problemi var sanki nefes alıyorum ama yetmiyo bana :( sizde oluyormu öyle bişey? Bide yemek yedikten sonra rahatsızlanıyorum midem ağırlaşıyo gibi.. sizde durumlar nasıl?
senasln Sabina03 en çok sırt ağrısı ve karında şişme yaşıyorum. Bazen uyutmayacak kadar rahatsız edici oluyor 😊 ama önemli değil çünkü en çok zorlayan zaman. Artık doğsun istiyorum #31+0
eminesbr Sabina03 felaket bir mide yanması başladı benimde ve nefes alırken zorlanıyorum özellikle uykuda ağzı açık uyumaktan nefret ediyorum sabah kalktığımda burnum sürekli tıkalı oluyor
Nazoliii Sabina03 bende 30 haftalığım kendimi cok yormadigim sürece sıkıntım olmuyoe şükür ama yemeklerdeb dolayi migde sıkıntısı cok yasıyorum 🙈
hunilimom Sabina03 sırt bacak ağrısı mide yanması yorgunum nefes darlığı karın sertleşmesi dışında iyiyim😅 34.haftadayız
Sabina03 Ozgeyasin 6.aydan sonra zorlaştı hamilelik inşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza
senasln Sabina03 amin hepimizin ve sağlıkla inşallah 😊 gerçi bebek doğunca hamileliği özleyeceğimi söylüyorlar ama... 😁
Sabina03 hunilimom Bişey kalmamış artık sizde yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin